Iğdır Üniversitesinde SERKA Tarafından Desteklenen Proje Hazırlama Eğitimi Sona Erdi

Tarih : 2018-10-18 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesinde SERKA Tarafından Desteklenen Proje Hazırlama Eğitimi Sona Erdi

Iğdır Üniversitesi akademisyenlerine Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından verilen dört günlük “Proje Hazırlama Eğitimi” sona erdi. 

 

             Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Ziraat Fakültesi toplantı salonunda verilen eğitime; akademisyenler ve SERKA Iğdır Yatırım Destek Ofisinden eğitimci Dr. Selen Sallan katıldı.
         Dört günlük proje eğitiminin ilk iki gününde katılımcılara, proje hazırlanırken mantıksal çerçevenin nasıl çizilmesi gerektiği, bütçenin hazırlanması ve faaliyetlerin uygulanması sürecinde satın alma kuralları anlatılırken; eğitimin son iki gününde ise katılımcıların proje fikirleri değerlendirilerek 1 adet proje yazıldı.
Eğitimde aynı zamanda SERKA proje başvurularının alındığı KAYS sistemi de detaylı olarak aktarılırken, projelerin değerlendirilmesi esnasında hakemlerin dikkat ettiği kriterlerin neler olduğu uygulamalı olarak açıklandı. KAYS sitemine girerken sıkça yapılan hatalardan da bahseden eğitimci Dr.Sallan,hedef grup seçiminde dikkat edilmesi gereken hususları belirterek hedef grubun projenin amaç ve içeriğine ulaşmada önemli faktör olduğunu ifade etti.
“Proje Hazırlama Eğitimi”, proje örneklerinin yazılmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası