ENFLASYONLA MÜCADELEYE DESTEK

Tarih : 2018-10-18 / Kategori : Genel Haber

ENFLASYONLA  MÜCADELEYE DESTEK

Iğdırlı esnaf, mevcut uyguladığı indirime ek olarak yüzde 10 indirim uygulayarak enflasyonla mücadele kampanyasına destek çıktı

   Iğdır  merkez İrfan caddesi Kurtuluş ilkokulu karşısında kitap ve  kırtasiye malzemeleri satan Selahattin Ünsal, enflasyonla topyekun mücadele kampanyasına destek vererek, kitap ve kırtasiye ürünlerinde %10 indirim yaparak hükümete destek vermeyi amaçlıyor.
            Enflasyonla mücadelede hükümetin yanında oldukları mesajını paylaşan Ünsal, hükümet tarafından başlatılan enflasyonla topyekûn mücadele kampanyasına Iğdır’da tüm imkanlarıyla katkıda bulunmaya çalıştıklarını aktararak, "Daha önce destek amaçlı dolar bozduran vatandaşlara ücretsiz kitap  kalem defter verdik.Şimdide Mayıs ayındaki etiket fiyatımızla satış yapıyoruz. İlave olarakta  'Enflasyonla Mücadele Kampanyası'na destek amacıyla yüzde 10 indirim uyguladık. Az kazanıyoruz, hatta bazı ürünlerde  zarar bile ediyorum, ama elimizi taşın altına koyarak niyetimizi belli ettiriyoruz. Esnaftan ve halktan da destek bekliyoruz. Herkes enflasyonla mücadele etmeli bu ülke hepimizin" dedi.
            Vatandaşlarda, her şey çok pahalı fiyatlar artmış kırtasiye malzemeleride öğle bütün esnafı Ünsal kırtasiye gibi indirim yapmaya çağırıyoruz”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası