VALİ ÜNLÜ KÜLLÜK KÖYÜNE ZİYARET ETTİ

Tarih : 2018-10-20 / Kategori : Genel Haber

VALİ ÜNLÜ KÜLLÜK KÖYÜNE ZİYARET ETTİ

Vali Enver Ünlü, İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı ve kurum müdürleriyle birlikte Küllük Köyünü ziyaret etti.
İl Jandarma Komutanlığının düzenlediği program kapsamında sürücülere römorklarının arkasına takılan üçgen reflektör dağıtımı gerçekleştirildi.
Sürücülere trafik kurallarına azami derecede riayet etmeleri hususunda uyarılarda bulunan Vali Ünlü; “Emniyet ve Jandarma ekiplerimizle işbirliği içinde meydana gelen kazaları azaltmak ve can kayıplarını en aza indirmek için çalışıyoruz. Amacımız reflektörlerin kullanılmasıyla birlikte ilimiz genelinde meydana gelebilecek traktör kazalarının önüne geçmek.” dedi.

           Vali Ünlü, reflektör dağıtımından sonra geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman Aziz Iğdır’ın köydeki taziye evini ziyaret ederek merhumun ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.
       Vali Ünlü, daha sonra köy kahvehanesinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinleyip, var olan sıkıntıların çözümü için kurum müdürlerine talimatlar verdi.
Köyden ayrılmadan önce köy çevresinde ve köy evinde de tetkiklerde bulunan Valimiz, vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri sunabilmek için kurumların iş birliği içerisinde hareket ettiğini belirtti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.