Rıza ŞIKTAŞ, Sağlık Sen Olarak Delegelerimizi Belirledik

Tarih : 2018-10-22 / Kategori : Sağlık

Rıza ŞIKTAŞ, Sağlık Sen Olarak Delegelerimizi Belirledik

            Sağlık-Sen Iğdır Şubesi’nin 11 Kasım’da yapılacak Olağan Genel Kurulu için Sağlık Sen Başkan Yardımcısı ve Başkan adayı Rıza Şıktaş, şeffaf bir yönetim anlayışıyla yapılan çalışmalar kapsamında  sendika delege üyelerimizi belirledik. Delege seçimlerinde katılımın yoğun olması bizleri sevindirmiştir.”dedi.
           Sağlık Sen Başkan Yardımcısı ve Başkan adayı Şıktaş, Delege dağılımı çalışmalarımız sona erdi. Yapılan çalışmalar kapsamında  il sağlık müdürlüğü 39 Delege, Iğdır Devlet hastahanesi 50 Delege, Tuzluca Devlet Hastahanesi 3 delege,  Aralık Entegrere Devlet hastahanesi 2, Iğdır Ağız ve Diş sağlığı merkezi 3 delege ve Aile sosyal politikalar 3 delege ve doğal delegeler 12  olmak üzere  toplam 112 delegenin oy kullanacağını açıkladı.

           Sağlık sen Iğdır yeni yönetim olarak eğer üyelerimizin ve delegelerimizin seçim süreci ve sonrasında  güvenlerini sağladığımız taktirde 16 senelik esaretin kırılacağı  sağlık camiasına daha güzel hizmet edeceğimizi şimdiden taahhüt ediyoruz. 12 Kasımdan itibaren üyelerimizin gülen yüzü olacağız. Umarım bundan sonraki süreçlerde de adilhane ve hakkaniyet, demokrasinin belirlediği doğrultuda bir seçim süreci geçirerek baskı dayatma ve engellemeler olmadan her delegenin hür iradesine saygı göstererek güzel bir seçim geçirmeyi temenni ediyoruz. Seçim sürecinde Sağlık-Sen'in inandığı hedefler doğrultusunda Iğdır’da hizmet bayrağını daha üst seviyelere yükselteceğini. söyleyen Şıktaş, Tarafıma tevdi edilen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirdim getirmeyede devam  edeceğim.  
           Açıkça ve bu konuda tevazu gösteremeyerek belirtmek isterim ki gayret ve çabalarımdan dolayı, gönlüm ve vicdanım oldukça rahattır. 
Dava ve değerler sendikacılığı olarak gördüğümüz ve inandığımız bu yolun, ülkemizin temellerinin atılmasında kazanılan zaferlerde olduğu gibi, bir bayrak yarışı olduğu düşüncesi ve bir adım daha ileri götürebilme gayesindeyim.” şeklinde konuştu.
            VİZYONUMUZ VE HEDEFLERİMİZ 
            Üyelerimize, Kreş ve Anasınıfı desteği, Sağlık sen akademi sertifika, kişisel gelişim programı, Özel gün ve etkinlikler, Doğum günü ve taziye vb,gezi organizasyonları, sosyal etkinlikler, indirim anlaşmaları, tüm üyelerimize adeletli ve eşit davranma sözü, üyelerimizin sorunları ve sorunlarının çözümü konusunda yapılan toplantılar, iş yeri ve ilçe temsilcilerinin masrafları sendikamız tarafından karşılanacağı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.