VALİ ENVER ÜNLÜ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 2018-10-22 / Kategori : Genel Haber

VALİ  ENVER ÜNLÜ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali  Enver ÜNLÜ, Muhtarlar Günü münasebetiyle köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

 

           Söz konusu programda, kamu hizmetlerinin önemine değinen Vali Ünlü, şu ifadelere yer verdi; “Amacımız, Devletimiz tarafından vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesidir. Bunun için kurum yöneticilerimize ve muhtarlarımıza önemli görevler düşmektedir. Her kurum amiri kendi alanlarıyla ilgili olarak; gerek altyapı hizmetlerinden, gerekse eğitim, sağlık ve ulaşım alanlarında İlimizdeki tüm bölgelerin eşit bir şekilde faydalanmasını göz önünde bulundurmaları gerekir.
            Vatandaşlarla Devlet arasında önemli bir köprü vazifesinde bulunan ve demokrasinin temel taşları olan muhtarlarımız ise, köylerde ve mahallelerde idarenin uzanan eli, işiten kulağı ve gören gözleridir. Sizler seçilerek, vatandaşların teveccühünü kazanarak bu görevlere geldiniz. Sorumluluk alanlarınızdaki vatandaşlarımızın talep ve sorunlarıyla yakından ilgilenerek, ilgili kurumlara aktarmada önemli bir görev üstlenmektesiniz.” dedi.
            Daha sonra birlik ve beraberlik mesajları veren Vali Ünlü, İlimizin ve Ülkemizin daha aydınlık yarınlara taşınmasında; tasarruf tedbirlerine uyulmasının ve üretime yönelik çalışmaların artırılmasının son derece önemli olduğunu vurgulayarak Muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutladı.
Yapılan konuşmanın ardından muhtarlarımızın talep ve sorunlarını dinleyen Valimiz, en kısa sürede çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.
             Muhtarlarımız ise, Muhtarlar Günü’nde kendilerini yalnız bırakmayarak böyle bir programı düzenlendiği için Valimize teşekkürlerini bildirdiler.
Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası