Genel Durumu Masaya Yatırıldı

Tarih : 2018-10-23 / Kategori : Eğitim

Genel Durumu  Masaya Yatırıldı

         Iğdır Üniversitesi idari personel yöneticileri tarafından üniversitemizde yapılan çalışmalarla ilgili genel durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
         Iğdır Üniversitesinin birim amirleri ile fakülte ve yüksekokul sekreterleri, üniversitemizde yapılan çalışmaları görüşmek smacıyla Genel Sekreter Nedim Duman başkanlığında bir araya geldi. Senato odasında gerçekleşen toplantıda; üniversitemiz bünyesinde yapılan çalışmalar, peyzaj projesinde gelinen son durum, öğrencilerin sorunları ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü. Toplantıda ayrıca, üniversitemizdeki çalışmaların hızlandırılmasını talep eden Genel Sekreter Nedim Duman, Iğdır Üniversitesi’nin bölgede önemli bir yere sahip olduğunu; bu nedenle üniversitemizin geliştirilmesi amacıyla daha çok çalışılması gerektiğini vurguladı.

Toplantı kapsamında, üniversitemiz bünyesinde tamamlanan çalışmalar detaylı olarak dile getirilirken, buna göre; devam eden peyzaj çalışmalarında sona gelindiği, Iğdırlı çiftçilerin eğitilmesi amacıyla kurulan ‘Çiftçi Eğitim Merkezi’nin tamamlanarak hizmete başladığı ifade edildi. Öte yandan Iğdır ve üniversitemiz için önemli bir proje olan ve ulusal çapta büyük yankı uyandıran GES projesinin inşaatının devam ettiği, üniversitemizde yaklaşık 3000 m² kapalı alana sahip olan atölyelerin kazı çalışmalarına başlandığı da bildirildi. Son olarak, üniversitemiz kampüsündeki ağaçlandırma çalışmaları, kampüs girişine yapılacak olan kavşak, üniversite-sanayi işbirliği ve üniversite öğrencilerinin genel sıkıntıları görüşülerek; eğitimde aksaklık yaşanmaması için görüş alışverişinde bulunuldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.