OKUL AR-GE TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Tarih : 2018-10-23 / Kategori : Genel Haber

OKUL AR-GE TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

       Vali  Enver ÜNLÜ’nün başkanlığında,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Okul Ar-Ge temsilcilerine yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Ar-Ge temsilcileri bilgilendirme ve yönlendirme toplantısı yapıldı.

 

         Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı il ve ilçe Strateji (Ar-Ge)Geliştirme Şube Müdürleri, SERKA Temsilcisi, Gençlik Spor İl Müdürü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, Çevre ve Şehircilik Şube Müdürü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Proje Koordinatörü katıldı.
          Proje koordinatörü Naciye PARLAR’ın yapmış olduğu Ar-Ge Tanıtım ve Bilgilendirme Sunumuna müteakiben toplantının önemine değinen Vali Ünlü, konuşmalarında; “Okul temsilcileri olarak bu sürecin içinde yer almanız ve okullarda etkin bir şekilde Ar-Ge çalışmaları konusunda rehberlik yaparak gençlerimizin uygulamaları daha etkin ve verimli kullanmalarını, daha az maliyet ve işgücüyle projeler üretmeleri sağlayaçaktır.
Hızlı değişen ve gelişen teknolojiye bağlı olarak ilimizin gelişmiş iller sınıfında yer alabilmesi için teknolojik ve bilimsel programlardan daha fazla yararlanılması gerekmektedir.
          Ar-Ge temsilcisi olarak koordinasyonda görev almanız okullarda proje üretme sayısının artmasına, proje kültürünün yaygınlaştırılmasına neden olacaktır. Böylece projelerin sayıca artması eğitim kurumlarımızda bilim ve teknoloji alanlarında yenilikçi, yönlendirici, katılımcı ve paylaşımcı bir vizyonun oluşmasına ve bilimsel temellere dayalı projeler üretilmesine neden olacaktır.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.