AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ADEM SAFA’NIN “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI” MESAJI

Tarih : 2018-10-29 / Kategori : Duyurular

AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ADEM SAFA’NIN “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI” MESAJI

          Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. Yıldönümünde Cumhuriyet Bayramımızı millet olarak büyük bir coşku, mutluluk, onur ve gurur içerisinde kutluyoruz.
Cumhuriyet; bir Milletin her türlü imkânsızlığa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla bağımsızlığına kavuşabilmek için inanç ve kararlılıkla giriştiği milli mücadelenin ardından elde etmiş olduğu büyük bir zaferin sonucudur. 

 

Binlerce yıllık devlet geleneğine ve büyük devlet olmanın tecrübe, hafıza ve refleks mirasına sahip Türk Milleti, uluslararası düzende hak ettiği yeri alacaktır. Zengin insan kaynağımız, gelişen ekonomik gücümüz, köklü kültürümüz ve demokrasimizin erdemleri bu süreçte temel gücümüz olacaktır.
Gücümüzün, potansiyelimizin, birliğimizin, beraberliğimizin değerini hiçbir zaman unutmayalım. Bu topraklara ve tarihimize duyduğumuz derin sevgi ve bağlılık, birlikte oluşturacağımız mutlu ve müreffeh geleceğe olan güvenimiz, bizi birbirimize daha çok kenetliyor.
Bu konuda Iğdır ili olarak da hepimiz üzerimize düşen görev ve sorumluluğun farkındayız. Bu farkındalığın gereği olarak İlimizin her konuda gelişip kalkınması için büyük çaba sarf ediyoruz. Hedefimiz, ilimizi her konuda en üst sıralara taşımaktır.
Bu inançla, bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi rahmetle; kahraman gazilerimizi de şükranla anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası