UYUŞTURUCU SORUNU MASAYA YATIRILDI

Tarih : 2018-11-08 / Kategori : Gündem

UYUŞTURUCU SORUNU MASAYA YATIRILDI

          Iğdır’ın en önemli sorunlarından birisi olan uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı, Vali Enver Ünlü'nün başkanlığında düzenlendi.

          Iğdır İl Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce ve kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda alkol, tütün, uyuşturucu vb. bağımlılıklar ile ilgili yapılan çalışmalar ele alındı. 

          Toplantıda konuşan Iğdır Valisi Enver Ünlü, uyuşturucuyla mücadelenin aynı zamanda terörle de mücadele olduğunu belirterek; ''Uyuşturucu sadece asayiş ve güvenlik sorunu değil, toplumsal sağlığımızı da etkileyen sosyal bir problem. Bu bakımdan bu sorunun yok edilmesi konusunda ne gibi tedbirler alabiliriz diye toplantılarımızda görüşüyoruz. Öncelikle kurumlar arası işbirliği yapmak, eşgüdüm sağlamak ve madde bağımlığı ile mücadele konusunda yapılacak faaliyetleri belirlemek amacıyla değerlendirmelerde bulunuyoruz. Türkiye genelinde olduğu gibi Iğdır'da da zararlı alışkanlıklarla hassasiyetimiz devam edecek. Biliyoruz ki uyuşturucuyla mücadele ettiğimizde aynı zamanda terörle de mücadele etmiş oluyoruz. Bu noktada tüm kurum amirlerine gerekli talimatları verdim. Bu işin en yakından takipçisi bizzat benim. Gençlerimizin geleceği için bunun önüne geçeceğiz.'' dedi. 

           Genelde ülkemizde, özelde Iğdır’da uyuşturucu sorunu her geçen gün artmakta, yaş ortalaması giderek düşmekte ve ilkokul çocukları dahi uyuşturucu ve madde bağımlılığı konularında tehdit altına girmiş bulunmaktadırlar. 

          Iğdır Valisi Enver Ünlü’nün de dikkat çektiği gibi, bu sorun yalnızca polisiye tedbirlerle çözülecek bir sorun değildir. Halk sosyal sorumluluk duygusu ile hareket etmelidir. 

Foto Galeri
UYUŞTURUCU SORUNU MASAYA YATIRILDI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.