AZERBAYCAN HALK CUMHURİYET’NİN 100.YILI IĞDIR’DA KUTLANACAK

Tarih : 2018-11-08 / Kategori : Genel Haber

AZERBAYCAN HALK CUMHURİYET’NİN 100.YILI IĞDIR’DA KUTLANACAK

         Konu ile açıklama yapan İSTAD İstanbul Türkiye Azerbaycan Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Sefer KARAKOYUNLU” Azerbaycan Halk Cumhuriyetinin 100.Yılı dolayısı ile Serhat şehrimiz Iğdır’da Kardeş derneğimiz Atxem Azernbaycanlıların ve diğer Türk dilli halkların emekdaşlık merkezi ile ortaklaşa bir kutlama programı düzenliyeceiz. 

 

Özellikle Iğdırda kutlama yapmamaızın sebebi bildiğimiz gibi Iğdır ve yöre halkı Azerbaycan’ın kuruluşunda ve bekasında çok desteği olmuştur. Bu vesile ile Azerbaycan Halk Cumhuriyetinin kuruluşunu ve vatan toprakarı için şehit olan soydaşlarımızı 100.yılında Iğdır’da anacağız.
Türkiye Azerbaycan kardeşliği asırlara dayanmaktadır bu kardeşliğin en üst seviyede devamı için çok sayıda seçkin davetli, konuşmacılar ve sanatçılarımızla hep beraber Iğdırda olacağız. Kutlama programımıza destek olan başta Iğdır Valimiz Enver Ünlü bey’e, Mustaş Yönetim Kurulu Başkanı CaferAli Taşbağa’a beye’e emeği geçen ve uzaktan yakında teşrif edecek olan tüm dostlara teşekkür ederiz”dedi.
TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
Yer: Iğdır Kültür Merkezi
Tarih:16.11.2018  Saat: 18.00

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.