Rektör Alma Erzurum Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı’yı Makamında Ziyaret Etti

Tarih : 2018-11-14 / Kategori : Genel Haber

Rektör Alma Erzurum Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı’yı Makamında Ziyaret Etti

        Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Erzurum Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı ve Bölge Müdürü Yardımcısı Faruk Bayraktaroğlu’nu makamında ziyaret etti. 

 

           Geçtiğimiz hafta Erzurum’da düzenlenen II. Uluslararası Bilimin Işığında Yaratılış Kongresine katılan Rektör Alma, daha sonra Erzurum Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek üniversitemizde devam eden peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarıyla ilgili bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Bölge Müdürü Bıyıklı’ya üniversitemizde devam eden faaliyetler halkında bilgi veren Rektör Alma; Iğdır Üniversitesinin hızlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini ve çeşitli projelerle bölgede etkin bir rol oynadığını ifade etti. Ayrıca devam eden ağaçlandırma çalışmalarıyla ilgili Bölge Müdürü Bıyıklı’dan destek isteyen Rektör Alma, yıl sonuna kadar Iğdır Üniversitendeki peyzaj çalışmalarını bitirmek istediklerini kaydetti. 
Rektör Alma’nın kendilerini ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Bölge Müdürü Bıyıklı ise, Iğdır Üniversitesine destek olmaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını kaydederek kampüste devam eden ağaçlandırma çalışmaları için gerekli yardımları vereceklerini kaydetti. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.