Iğdır Üniversitesine 4 Yeni Program Müjdesi

Tarih : 2018-11-15 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesine 4 Yeni Program Müjdesi

         Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından Üniversitemize bağlı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Tuzluca Meslek Yüksekokulu bünyesinde 4 yeni programın açılması kararlaştırıldı. 
        YÖK tarafından üniversitemize gönderilen 75850160-104.01.02.01-E.86834 sayılı yazıya istinaden Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde Avcılık ve Yaban Hayatı, Tapu ve Kadastro, Yapı Tesisat Teknolojisi Programları ile Tuzluca Meslek Yüksekokulu bünyesinde Posta Hizmetleri Programının açılması uygun görüldü.
Rektör Alma, “Mutlu ve gururluyuz”

 

           Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Tuzluca Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılan 4 yeni programın açılmasıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, YÖK’ten gelen karar sonrası büyük bir sevinç yaşadıklarını belirterek, mutlu ve gururlu olduklarını ifade etti. “Yeni açılan programlarımızın üniversitemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuşan Rektör Alma; “Üniversitemiz, öğrenci sayısını artırmak ve akademik yapılanmasını iyileştirmek amacıyla yeni bölüm ve programlarla durmadan yoluna devam ediyor. Bu 4 program dışında çeşitli projeler, patentler ve bilimsel çalışmalarla bilim insanlarını ve öğrencileri şehrimize çekmeye yönelik çabalarımız da devam ediyor. İlimizin ve üniversitemizin kalkınması, eğitim ve alt yapı anlamında belirli bir ivme kazanması için şevkle çalışmaya devam ediyoruz. Bu programların açılması yönünde karar alan YÖK Genel Kurulu’na ve destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.   

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası