Fotoğrafçılık çekim tekniklerine yönelik kurs tamamlandı.

Tarih : 2018-11-17 / Kategori : Genel Haber

Fotoğrafçılık çekim tekniklerine yönelik kurs tamamlandı.

Iğdır Kayak Kulübü tarafından bu yıl 1’cisi gerçekleştirilen fotoğrafçılık çekim tekniklerine yönelik kurs tamamlandı. 

 

Yaklaşık 10 kursiyerin katılımı ile gerçekleştirilen fotoğrafçılık kursu, Iğdır Merkez Köy ve Doğubayazıt ilçesinde gerçekleştirilen çekimlerle son buldu. Trabzon Halk Eğitim Fotoğrafçı Eğitmen Necdet Bozali tarafından verilen eğitimde, kursiyerlere fotoğraf makinesi teknik özellikleri ile çekimlerde kullanacakları ayarlar, fotoğraf çekim teknikleri nazari ve uygulamalı olarak anlatıldı. 
Kursun bitiminde ise kursiyerler öğrendikleri bilgiler doğrultusunda çekimler gerçekleştirdi ve Katılım belgeleri takdim edildi. 
Iğdır Kayak Kulübü Başkanı Erkan Arslan, Kursumuza katılım yapan ve bizlere Manevi desteklerini sağlayan Iğdır Baro Başkanlığına ve Papila cefe’ye Kulübümüz adına teşekkür ederiz. Bir sonraki kursumuzda buluşmak dileğiyle” şeklinde konuştu.
Kursiyerler Fatma Akçin ve Şule Şentürk’ise, Fotoğrafçılığa yönelik ilgimiz vardı. 
Almış olduğumuz kurs sayesinde  Çekim teknikleri konusunda bir çok bilgiler edindik. Kurs imkanını bize sağlayan Iğdır Kayak Kulübü Başkanı Erkan Arslan’a ve Trabzon Halk Eğitim Fotoğrafçı Eğitmen Necdet Bozali’ye teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.