Iğdır Atatürk Mahallesinden Vali Enver Ünlü’ye Teşekkür

Tarih : 2018-11-17 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Atatürk Mahallesinden Vali Enver Ünlü’ye Teşekkür

Iğdır Valisi Enver Ünlü Iğdırlı vatandaşlar tarafından yaptığı çalışmalar ve gösterdiği özverili duruş için oldukça takdir ediliyor. 

 

          Vali Enver Ünlü, çözüm odaklı çalışma ve yapıcı faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek uzun yıllardır Iğdır Atatürk Mahallesi'nin problemleri arasında yer alan Çocuk Oyun alanı ve Park sorununu çözme noktasında büyük bir adım attı. 
           Vali Enver Ünlü'nün talimatları ve çalışmaları sonucu Iğdır'ın önde gelen mahallelerinden biri olan ve büyük bir nüfusu bünyesinde barındıran Iğdır Atatürk Mahallesi , Gençlik Spor, Çocuk oyun alanı ve Parkına kavuşmuş oldu. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Iğdır Atatürk Mahallesi Muhtarı Servet Gürel; '' Sayın Valimiz Enver Ünlü öncülüğünde mahallemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan spor, oyun ve park alanımıza kavuştuk, kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisini görevine başladığı günden beri gösterdiği yapıcı yaklaşımla tanıyoruz. Soyadı gibi Iğdır insanı için yaptığı faydalı işler ve katkılarıyla da ünlü bir insan.  Öte yandan sadece park alanını değil Iğdırlı sporseverler için önemli bir mekan olan ve mahallemizde bulunan Iğdır Semt Sahasını da yenileme çalışmaları başlattı. Ben Iğdır Atatürk Mahallesi Muhtarı olarak mahallemize verdiği destek ve kazandırdığı değerler için başta temsil ettiğim mahalle sakinlerim ve şahsım adına kendisine teşekkürü bir borç bilirim" ifadelerini kullandı.   30 Haziran 2017 tarihinden beri Iğdır Valiliği görevini yürüten Enver Ünlü tarafından mahalleye kazandırılan spor, oyun ve park alanı, mahalle sakinleri tarafından da beğeniyle karşılandı.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.