Profdent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası anlaşma imzaladı.

Tarih : 2018-11-19 / Kategori : Sağlık

Profdent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği ile Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası anlaşma imzaladı.

           Yapılan anlaşmada; diş tedavileri, diş çekimi, ortodonti (diş teli), implant ve bütün diş hastalıklarla ilgili tedavilerde odaya kayıtlı olanlar ve ailelerin tedavilerinde %10 indirim sağlanacağı bildirildi. 

            Odaya kayıtlı bütün üyelere hayırlı olması dileğinde bulunan Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı; amaçlarının Veteriner Hekimlerinin ve ailelerini yaşam koşullarının iyileşmesine katkıda bulunmak olduğunu ifade etti.
          Profdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Müdürü Kamuran Musagil'in yaptığı açıklamada; “ Ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmak ve Veteriner Hekimlerimize yardımcı olmak amacıyla tedavilerde %5 ve %10 indirim sağladık. Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası ile anlaşma yaptık.  Anlaşma neticesinde gerekli sağlık koşulları çerçevesinde gerekli tedaviler yapılacaktır” dedi.
           Özel Iğdır Modern Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği ve Profdent Kars Şubesi Yetkilisi Murat Ömergil ise; “Iğdır ve Kars illerimize daha sağlıklı ve kaliteli hizmet vermek için uzun yıllardır bu sağlık sektöründe yer alıyoruz. Daha önce Digor Ziraat Odası Başkanlığıyla anlaşma yaptık şimdide Kars Ardahan Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odasıyla anlaşma imzaladık. İlerleyen zamanlarda yeni anlaşmalarla hizmetinizde olacağız” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.