MHP A. Adayı Tan Demirkaya Hizmet İçin Varım Dedi

Tarih : 2018-11-21 / Kategori : Siyaset

MHP A. Adayı Tan Demirkaya Hizmet İçin Varım Dedi

         31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Iğdır Belediye Başkan A. Adayı olan iş insanı Tan Demirkaya, gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak  Cabbar Şıktaş ile bir süre hasbihal etti. 

          Ülkücü şehit Turgut Demirkaya’nın oğlu Tan Demirkaya Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ı ziyaretinde yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bu şehri daha iyi yöneteceğime inandığım için adaylığımı açıkladım.  Bu şehrin insanlarının her bir ferdini baş tacı yapmak, hizmetlerinde bulunmak için aday oldum.  Iğdır özel bir şehirdir. Burada yaşayan insanların her biri bir birine eştir, dosttur, kardeştir. Ben’de bu dostluğu, kardeşliği pekiştirmek için aday oldum.  Allah Nasip ederse mensubu olmaktan gurur duyduğum MHP’den aday gösterilirsem şehrimizi bir bütün olarak hizmetle buluşturacağım.  Biz bu şehirde yaşıyoruz. Bu şehrin sorunlarını yaşayarak görenlerdeniz. Atacağımız adımları buna göre atacak, kardeşlik ve dayanışma ruhunu yeniden canlandıracağız.” Dedi. 

           Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ta: “Çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum. “ dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası