MHP BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI İSA YAŞAR TEZEL,”ADAYLIK DİLEKÇESİNİ VERDİ

Tarih : 2018-11-23 / Kategori : Siyaset

MHP BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI İSA YAŞAR TEZEL,”ADAYLIK DİLEKÇESİNİ VERDİ

              31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan belediye başkanlığı için  Ankara TRT radyosunda çalışan İsa Yaşar Tezel görevinden istifa ederek Iğdır’dan belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuru yaptı.
                İsa Yaşar Tezel , MHP il başkanlığına  giderek adaylık dilekçesini  il başkanı Ersoy İçer’e verdi.

 

             MHP il başkanı Ersoy İçer,” 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan belediye başkanlığı için partimize yoğun ilgi var. Değerli dava arkadaşımız İsa yaşar Tezel beyde başvurusunu yapmıştır. Kendisine başarılar diliyor. Hayırlı olsun diyorum.”dedi.
                      MHP BELEDİYE BAŞKAN A.ADAY İSA YAŞAR TEZEL IĞDIR'A HİZMET İÇİN ADAYIM PROJELERLE IĞDIR'A HİZMET EDECEĞİM TURANA AÇILAN KAPI OLAN IĞDIR DAHA GÜZEL YAŞANABİLİR BİR İL OLACAKTIR "DEDİ
                İsa Yaşar Tezel ‘de yaptığı konuşmada şunları söyledi:” 31Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçiminde MHP Iğdır Belediye Başkan A.Adayı olmak için TRT Kurumundaki görevimden istifa ettim. Çıktığım bu onurlu ve kutlu yolda YÜCE RABBİM beni; sevenlerim ve milletim karşısında mahcup etmesin inşallah.Dostlarım meslektaşlarım; Bilindiği gibi önümüzde çok çetin bir süreç var ve önümüzde 31 martta yerel yönetim seçimlerimiz var. Iğdır’ımızın HDP’nin elinde olduğu hepinizin malumunda. Ben bu seçimde niçin aday olduğumu kısaca açıklamak istiyorum;10 yıllık Iğdır belediyesinin hizmetleri tamamıyla sıfırdır. Iğdır bir köy görünümündedir Iğdır’a hiçbir yatırım hiçbir istihdam yapılmamıştır. Iğdır’ımızın önü açılmamaktadır her ne kadarda üç ülkeye sınır olduğu slogan olarak söyleniyorsa da  sanki üç ülkeye değil hiçbir ülkeye sınır yolu izi olamayan bir şehir konumundadır. En büyük hizmetleri belediyeler yapar ama bu belediye hem adil hem adaletli yönetim yapmıyor. Bölgeler arasında mahalleler arasında çok değişik uygulamalar yapıyor. Biz milliyetçi hareket partisi ile beraber 45 yıllık partimle beraber biz bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Ve Iğdır hak ettiği değeri bulacak. Ben kendi bilgi ve birikime güveniyorum. Ben devlet tecrübeme güveniyorum. Ben 45 yıllık milliyetçi hareket partisi mensubu olmama güveniyorum. Bize nasip olduğunda bize uygun olduğunda  görev verildiğinde teşkilatımla birlikte sizlerle birlikte çalışarak Iğdır’ımızı hak ettiği yere ve değere taşıyacağız. Ben kazanamayacağım ve başaramayacağım hiç bir işe girmedim. 7 Haziran seçimlerinde de biz başardık. Ben bunu 9 Haziranda yazdım. Milletvekilliğime de az bir adım kaldı. Biz başardık biz kazandık sadece ben vekil olamadım. O gün ki şartlarda en büyük oyu da aldık ama fetö’cü hakim tarafından ve HDP’nin trent olan çözüm süreciyle birlikte Iğdır’da ve Türkiye’nin her tarafında söz sahibi olduğu bir dönemde biz 26000 oy aldık. Şimdi kendime inanıyorum bütçem hazır maddi manevi olarak bu şehri HDP’den alıp gerçektende şehir hüviyetine kavuşturmak istiyorum. İnsanların mutlu olmasını istiyorum. Suyumuz , bahçemiz parkımız yollarımız bunlar belediyenin en büyük hizmetleridir. Belediye bunları yapmalıdır. Ama maalesef yapılmamaktadır. Biz daha iyi hizmetler düşünüyoruz. Iğdır’ın Türkiye’de  hak ettiği konuma gelmesini istiyoruz. Iğdır’ın dünyada tanınmasını sağlıyacağım. Avrupa birliği fonları dünya bankası kredileri Türkiye’de iller bankası krediler tamamı nasıl olacağını nasıl istihdam yaratacağının bilincindeyim. Hepsini de biliyorum. Bu kutsal görev bana verildiği takdirde ben inanıyorum ki sizlerle birlikte çalışarak Iğdır’ımızı daha güzel bir konuma çıkaracağız. Biz birlikte başaracağız. Ve birlikte kazanacağız. Teşekkür ederim.”
İsa Yaşar Tezel ‘in, MHP den belediye başkan aday adayı olması vatandaşlar arasında memnunlukla karşılandı. Vatandaşlar İsa Yaşar Tezel, geçen seçimde her yeri gezdi dolaştı. Vatandaş kendisini yakından tanıyor ve biliyor.Herkesle çok iyi bir diyaloğu  var.Birlik içinde olunursa belediye başkanlığı seçimini kazanır.”dediler.

Foto Galeri
MHP BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI İSA YAŞAR TEZEL,”ADAYLIK DİLEKÇESİNİ VERDİ MHP BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI İSA YAŞAR TEZEL,”ADAYLIK DİLEKÇESİNİ VERDİ MHP BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI İSA YAŞAR TEZEL,”ADAYLIK DİLEKÇESİNİ VERDİ MHP BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI İSA YAŞAR TEZEL,”ADAYLIK DİLEKÇESİNİ VERDİ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.