Neutec İlaç, Taşburun köyü ilkokulunda Teknoloji Sınıfı Kurdu

Tarih : 2018-11-23 / Kategori : Eğitim

Neutec İlaç, Taşburun köyü ilkokulunda Teknoloji Sınıfı Kurdu

         “Herkes İçin Mutluluk, mutluluk için herkes projesi’’, “Bayram çocukları projesi” başta olmak üzere hayata geçirdiği onlarca sosyal sorumluluk projesiyle toplumsal konulara ne kadar duyarlı bir kurum olduğunu gösteren Neutec , yeni sosyal sorumluluk projesi olan “Teknoloji ile buluşan minik kalpler  projesi ile Iğdır’a bağlı Karakoyunlu ilçesi Taşburun köyü ilkokulunda   teknoloji sınıfı kurdu.

                   Neutec ilaç firması bölge müdürü Akif Köseoğlu,Ürün satış müdürleri Ceyda Avcı ve Aslı Öztürk tarafından  Taşburun köyü ilkokulunda  , 5 bilgisayarlı 1 projeksiyon cihazlı, yazıcılı tam donanımlı bir teknoloji sınıfı kuruldu..
          Neutec ilaç firması bölge müdürü Akif Köseoğlu, “ Sosyal yardımlaşma konusundaki hassas tutumumuz bizim milletimizin ve kültürümüzün en büyük özelliğidir. Biz de bunu şirket prensibimiz haline getirdik. Teknolojik gelişmelerin yaşamın her alanına girdiği bu dönemde teknolojiyi iyi bir şekilde kullanmak optimum verimliliği etkilemektedir. Bizde bu inançla, ulaşabildiğimiz kadar çok okula ulaşarak onların teknolojik ihtiyaçlarını karşılamak adına projeler geliştiriyor ve uyguluyoruz.”Diye konuştu.
                Milli Eğitim Müdürü Ercan Budanur’da” Neutec ilaç firmasına teşekkür ediyoruz. Eğitime verdikleri destek taktire şayandır.Taşburun köyü ilkokulumuzda bir teknoloji sınıfı kurmaları bizi mutlu etmiştir. Bu okulda okuyan öğrenciler teknolojiden faydalanacaklardır. Bütün büyük firmaları eğitime destek vermeye bu minik öğrencileri teknoloji ile tanıştırmaya çağırıyorum .”dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.