MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERCAN BUDANUR'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Tarih : 2018-11-26 / Kategori : Duyurular

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERCAN BUDANUR'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Ercan Budanur, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Budanur , mesajında şu görüşlere yer verdi: “Öğretmenlik bitmeyen bir sevda; karşılık beklemeksizin verilen emek; vatanını, milletini kendini nefsinin önüne koymak; hiç tanımadığın bir hayatın güzelleşmesi için çabalamak ve bir çocuğun gülümsemesiyle mutlu olmaktır.
Öğretmenlik, kutsal bir meslek olmakla birlikte aynı zamanda bir sanattır. Bireyler, öğretmenin elinde şekillenir, olgunlaşır ve hayata hazırlanır. 
Milli  değerleri, günübirlik çıkarlar uğruna feda etmeden bu kutlu sanatı en güzel biçimde icra etmek durumundayız. Bunun için de heyecanımızı diri tutmalı ve ideallerimizi yeniden kuşanmalı ve bir gönül eri gibi çalışmalıyız. Bugün öğretmenlerimiz vatanımızın en ücra köşesinde fedakârca çalışmakta mucizeler yaratarak geleceğimiz çocuklarımızı vatan ,bayrak sevgisiyle yetiştirmektedirler.
Eli öpülesi öğretmenlerimizi kutluyorum. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, ülkemizin ve milletimizin geleceğini emanet ettiğimiz, yürekleri; sevgi, şefkat ve sabırla dolu, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin ve emekli öğretmenlerimizin ´Öğretmenler Günü´nü tebrik ediyorum”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası