Iğdır Ticaret Borsası Başkanı Serhat KUMTEPE, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Tarih : 2018-11-26 / Kategori : Duyurular

Iğdır Ticaret Borsası Başkanı Serhat KUMTEPE, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

          Iğdır Ticaret Borsası Başkanı Serhat KUMTEPE, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Öğretmenlik, bedeli hiçbir karşılıkla ölçülemeyecek kadar çok özel, çok yüce ve çok onurlu bir meslektir” dedi. 
         İnsanlık tarihinin en kutsal mesleklerinden birisi hiç şüphesiz öğretmenliktir. Değerli öğretmenlerimiz, topluma yön veren, ışık tutanlardır. 

Onlara verdiğimiz değer, medeniyetimizin de ölçüsünü ifade eder. Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslektir. Bu açıdan düşünüldüğünde bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın, çok özel, çok yüce ve onurlu bir meslektir. Öğretmenlerimizden beklentimiz, çocuklarımıza ve gençlerimize, düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi, araştırmayı, akılcılığı öğretmeleri, onları eleştirel düşünce sistemine sahip, kişilikli, kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven, milli ve manevi değerlerini özümsemiş bireyler olarak yetiştirmeleridir. Bu doğrultuda çalışan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirebilmek için mesai mefhumu tanımayan değerli öğretmenlerimize minnettarız” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.