Rektör Alma Özel Iğdır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini Ziyaret Etti

Tarih : 2018-11-27 / Kategori : Sağlık

Rektör Alma Özel Iğdır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini Ziyaret Etti

          Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Özel Iğdır Ağız Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Diş Sağlığı mesul müdürü Murat Ömergil ve imtiyaz sahibi Mikail Ömergil tarafından ağırlanan Rektör Alma, üniversitemizde yeni açılan ve önümüzdeki eğitim öğretim döneminde öğrenci alımına başlayacak olan Diş Protez Teknolojisi Programları için destek talebinde bulundu.

Ziyaret esnasında ilk olarak dijital diş hekimliği üzerinde fikir alışverişinde bulunulurken; Rektör Alma, Iğdır Üniversitesinin dijital dönüşüm kapsamına alınan 9 üniversiteden biri olduğuna dikkat çekerek eğitim öğretim faaliyetlerinde yeni teknolojilerin kullanılması yönünde büyük bir çaba sarf ettiklerini kaydetti. Ziyaret kapsamında ileri teknolojili ürünlerin kamu-özel sektör ortaklığı ile geliştirilmesi ve AR-GE çalışmaları yapılması konusunda sağlık merkezi yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunan Rektör Alma, son olarak üniversitemiz bünyesinde yeni açılan Diş Protez Teknolojisi Programlarında okuyacak öğrenciler için protez laboratuvarlarının kullanılması ve staj desteği sağlanması konularında istişarelerde bulundu.
Rektör Alma’nın gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Iğdır Özel Ağız ve Diş Sağlığı yöneticileri ise Iğdır Üniversitesi ile işbirliği içinde olmayı önemsediklerini belirterek kendilerine gerekli desteği vermekten mutluluk duyacaklarını kaydettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.