İYİ PARTİ TEŞKİLATLARDAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ORAL, IĞDIR’DA

Tarih : 2018-12-03 / Kategori : Siyaset

İYİ PARTİ TEŞKİLATLARDAN SORUMLU  GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ORAL, IĞDIR’DA

         İYİ parti teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Milletvekili İbrahim Halil Oral ,ve parti danışma kurulu üyesi Hanefi Yıldırım Iğdır’a gelerek basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

 

         Daha sonra parti binasına geçilerek burada yaklaşan yerel seçimler ve Türkiye’nin siyasi durumu hakkında partililerle sohbet eden İbrahim Halil Oral , “Bir yıllık bir parti olmamıza rağmen bugün Türkiye’de halkın umudu durumuna geldik. Ülke ekonomisi bir çıkmazda vatandaşımız pahalılık karşısında evine ekmek götüremez duruma gelmiştir. Döviz yükseldi her şeyin fiyatı arttı şimdi döviz düşüyor yapılan zamlar geri alınmıyor. Doğalgaz ve elektriğe yapılan zamlar geri alınmalıdır.”dedi.
            Yerel seçimlerde de İYİ parti adayının en iyi şekilde destelenmesini isteyen Oral, Türkiye genelinde seçimlere en iyi adaylarımızla giriyoruz. Gereken başarıyı yakalayacağız ”şeklinde konuştu.
            Hanefi Yıldırım’da Türkiye genelinde partimize büyük bir ilgi var .Milletvekilliği seçiminde olduğu gibi yerel seçimde de başarıyı sağlayacağız.”dedi.
              Toplantıya basın mensupları  il başkanı Fuat Ata, başkan yardımcıları Sadık Uca , Sabri Kaplan ve partililer katıldı. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.