“OKUMA BAHÇEM’ SINIFININ AÇILIŞI YAPILDI

Tarih : 2018-12-03 / Kategori : Eğitim

“OKUMA BAHÇEM’  SINIFININ AÇILIŞI YAPILDI

             Iğdır’a  bağlı Aralık ilçesi Atatürk İlkokulunda ‘Okuma Bahçem’ adlı okuma sınıfının açılışı yapıldı.
             Açılışı Aralık Kaymakamı Sercan Gökdemir ,İlçe Milli Eğitim müdürü Nesim Göksu,okul müdürü Alper Ağbaş tarafından gerçekleştirildi.

    Kitap sevgisinin küçük yaşlarda aşılanması gerektiğinin vurgusunu yapan  Kaymakamı Sercan Gökdemir ,”Emeği geçenleri kutluyorum. Güzel bir çalışma yapılmıştır. Çocuklarımız iyi bir şekilde yetişmeleri için bol bol kitap okumalıdır. Kitap okuyan öğrenci ile okumayan öğrenci arasında çok fark vardır.Bunun için çocuklarımıza kitap okumayı sevdirmeliyiz”dedi.
                  Okul Müdürü Gökmen Ağbaş’da  “Öğrencilere okuma alışkanlığının kazandırılması, kitap okumanın öneminin benimsetilmesi amacıyla öğretmenlerimiz tarafından derslik duvarlarına yapılan resimler ile şirinler köyü oluşturuldu. Gökkuşağı kitaplıkları ile desteklenen okuma bahçesinde öğrenciler ev rahatlığında okuma yapabiliyor.Öğretmenler okuma derslerini de okuma bahçesinde işleyebiliyor.”şeklinde konuştu.
              Okuma bahçesi ile atıl olarak kullanılan boş alan değerlendirilmiş oldu. Okuma Bahçesi öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.