AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ADEM SAFA’NIN “5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ’ MESAJI

Tarih : 2018-12-04 / Kategori : Genel Haber

AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ADEM SAFA’NIN “5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI  GÜNÜ’ MESAJI

        5 Aralık 1934 tarihinde kadınlara seçme ve seçilme hakkı veren yasanın kabulü, ülkemizde her yıl Kadın Hakları Günü olarak kutlanmakta olup bu hakkın verilişinin 84. yıl dönümünü hep birlikte gururla kutluyoruz. 

 

Türk kadını, tarihimizin en eski dönemlerinden bulunduğumuz çağa kadar toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almış, her dönemde ihtiyaç hissettiğimiz fedakârlıkların en yücesini yapmıştır.
Cumhuriyetimizin kuruluşu ve Atatürk’ün önderliğinde kadınlarımız çağdaş dünya kadınlarının sahip olduğu tüm kazanımları elde etmiş, bu doğrultuda modern Türkiye’nin kurulması yönünde önemli bir misyonu üstlenmiştir.
Kadınlarımızın eğitimli, bilgili ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır. Zira kadınlar, özelde ailenin, genelde ise toplumun temelini oluşturmaktadırlar.
Yaşantımız boyunca doğumdan, ölüme her anımızda varlıklarıyla onurlandığımız, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen kadınlarımızın Kadın Hakları Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası