Başkan Kurban Kaya’ya Şampiyon’dan Ziyaret

Tarih : 2018-12-06 / Kategori : Genel Haber

Başkan Kurban Kaya’ya Şampiyon’dan Ziyaret

          Karakoyunlu İlçesi genç sporcularından  Baycan Tuncer Türkiye Boks Şampiyonası 3.Grup Müsabakalarında Türkiye üçüncüsü olarak A Milli Takım Seçmelerine ve Balıkesir’de yapılacak olan büyükler Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 

 

     İlçe Spor Müdürü Salih Dursun ve  Karakoyunlu Spor Kulubü Başkanı ve Antrenörü Erol Bat ve sporcu Baycan Tuncer,  Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya’yı  ziyaret ederek maddi ve manevi yönden desdeklerinden ötürü teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Karakoyunlu Belediyesi olarak her zaman spora destek verdiklerini ifade eden Başkan Kurban Kaya; “İlçemizde çok yetenekli sporcularımız var. Karakoyunlu belediyesi olarak bu gençlerimize sahip çıkarak istenilen hedefe ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
Başkan Kaya, Türkiye üçüncüsü olarak A Milli Takım Seçmelerine Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazan Genç sporcumuz Baycan Tuncer’in başarılarının devamını diliyor. Şampiyon sporcuların yetişmesinde emek sarfeden ilçe spor müdürü Salih Dursun ve  Karakoyunlu Spor Kulubü Başkanı ve Antrenörü Erol Bat’a emeklerinden dolayı teşekkür etti. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.