MHP Iğdır’da İsa Yaşar Tezel’i Tercih Etti

Tarih : 2018-12-10 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır’da İsa Yaşar Tezel’i Tercih Etti

           Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı’nın gündeminde olduğu söylenen Iğdır’da AK Parti’nin aday çıkarması üzerine MHP’de adayını açıklayarak İsa Yaşar Tezel ile varım dedi.
           MHP’nin bir önceki seçimlerde kıl payı kaybettiği ve HDP’nin kazandığı belediye başkanlığı seçimine bu sefer iddialı, halk tarafından sevilen  ve güçlü bir isim olan İsa Yaşar Tezel  ile yerel seçimlere girme kararı verdi.

        IĞDIR’da İTTİFAK SONA ERDİ
         31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın gündeminde olduğu söylenirken AK Parti Adil Aşırım’ı aday olarak göstererek Iğdır’da  ittifak olmadığını ortaya koymuş oldu. AK Parti’nin Iğdır adayını açıklamasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi de 7 Haziran genel seçimlerinde Milletvekili adayı gösterdiği İsa Yaşar Tezel’i Iğdır’a Belediye Başkan adayı gösterdi.
          TRT’deki müdürlük görevinden istifa ederek adaylığını açıklayan İsa Yaşar Tezel, ülkücü, milliyetçi camianın yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim. Tezel, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde MHP’den 1. Sıra milletvekili adayı olmuş, Ak Parti’nin şimdi ki adayı Adil Aşırım’ın CHP’den aday olması sebebiyle yaklaşık 500 oyla kaybetmişti.
             Iğdır’a yüreğini ve ömrünü vermiş birisi olan İsa Yaşar Tezel’in Belediye başkan adayı olması Iğdır’da sevinçle karşılandı.
          IĞDIR İÇİN, ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI…
          MHP Iğdır Belediye Başkan adayı İsa Yaşar Tezel, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada:  ”31 Mart yerel seçimlerinde Iğdır belediye başkan adaylığına beni layık gören Partim MHP’ye, Genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye ve destekleriyle beni yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime teşekkür ederim.
          31 Mart seçimlerinde Iğdır’ı ve 45 yıllık partimi en iyi şekilde temsil edeceğime şerefim üzerine yemin ederim.
Kardeşlerim, arkadaşlarım, büyüklerim!
           Şimdi Iğdır için birlik zamanıdır. Partisine, kökenine, ideolojisine bakmadan, Iğdır’ı seven tüm hemşerilerimden yalnızca ama yalnızca Iğdır’ı düşünmelerini rica ediyorum.
Büyük bir mücadele bizi bekliyor!
Allah hepimizin yardımcısı olsun!
BİZ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
BİZ BİRLİKTE KAZANACAĞIZ...” dedi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.