HIRSIZLARA GEÇİT YOK

Tarih : 2018-12-11 / Kategori : Genel Haber

HIRSIZLARA GEÇİT YOK

         Motosiklet Hırsızları Yakalandı
         Pirsultan Abdal Mahallesinde yaklaşık değeri 4.000 TL olan Kuba marka motosikletin çalınmasına ilişkin, yakalanan (S.D.), (S.K.), (F.E), (E.T.), (V.A.) isimli şahıslar yakalandı. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

          Çocuk Hırsızlar Yakayı Ele Verdi
         21:00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesinde bulunan bir ikamette meydana gelen evden hırsızlık olayında ikametten yaklaşık değeri 2500 TL olan Toshiba marka televizyon ve yaklaşık değeri 1500 TL olan 12 adet muhabbet kuşu çalınmış, ikametten çalınan TV bulunarak müşteki şahsa teslim edildi.
Yapılan çalışmalar neticesinde olayın şüphelilerinin (C.Ç.), (Ö.A.) ve (O.Ç.) isimli küçük şahıslar olduğu tespit edildi.
28/11/2018 günü Emniyet Müdürlüğümüze ait ekipler tarafından yakalanan suça sürüklenen çocuk (Ö.A.) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
          İşyerinden Hırsızlık Zanlısı Yakalandı
         İlimiz Söğütlü Mahallesi’nde bulunan Yılka isimli iş yerinin kasasından 35.500 Euro çalınmasına ilişkin, şüpheli (S.K) isimli şahıs yakalandı.  çalınan 35.500 Euro bulunarak müşteki şahsa teslim edildi.
        Şüpheli (S.K)  çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.