ŞEHİT POLİSİN ADI OKULDA YAŞATILACAK

Tarih : 2018-12-14 / Kategori : Eğitim

ŞEHİT POLİSİN ADI OKULDA YAŞATILACAK

         1979 Yılında Gaziantep’te cezaevi firarisi ve silah kaçakçısı bir kişiyi kovalarken araç altında kalarak bir arkadaşıyla şehit olan Iğdırlı polis Mehmet Kesemen’in adı  okuduğu ilkokula verildi.

 

      Okulda  düzenlenen programa, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Budanur, İl emniyet Müdür yardımcısı Sibel Çelik , şehit polisin yakınları köylü vatandaşlar, okul Müdür İsa  Özdemir, çok sayıda davetli katıldı.
                 Milli Eğitim Müdürü Ercan Budanur,”Bu güzel topraklarımız bize vatanımızı yapan şehitlerimizi rahmetle şükranla anıyorum. Şu an adını verdiğimiz Mehmet Polisimizi de rahmetle anıyoruz. Gaziantep’te şehit olmuştur. Şehidimiz cennette yerini almıştır. Bizlere hayırlı evlatlarda bırakmışlardır. Şehidimizin evlatları da köylerini unutmamışlardır. İmkânları ile mont bot toplayarak fakir öğrencilerimize göndermişlerdir. Allah hayırlarını kabul etsin. Allah şehitlerimize rahmet etsin.”dedi.
                      İl emniyet Müdür yardımcısı Sibel Çelik’te”Allah hayırlarınızı kabul etsin. Her zaman yanınızdayız bir eksiğiniz olduğunda kapımız açıktır.”dedi.
            Okul müdürü İsa Özdemir ve vatandaşlar da “şehidimizin adının okula verilmesi bizleri çok mutlu etmiştir. Adını okulda yaşatacağız. Öğrencilerimize yardım gönderen şehidimizin ailesine teşekkür ederiz “dediler.
            Daha sonra Şehidin yeğeni Hüseyin Kesemen ile  3.Sınıf emniyet müdürü olan oğlu  Ali Kesemen ve diğer kardeşlerinin gönderdiği 100 öğrencilik bot ve mont ihtiyaç sahibi öğrencilere giydirildi. İl Emniyet müdürlüğü de öğrencilere boyama kitabı ile boya kalemi hediye etti.
              Öğrencilerde yardımdan dolayı teşekkür ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.