VALİ ÜNLÜ, ŞEHİT NURETTİN KARADENİZ’İN İSMİNİN VERİLDİĞİ ATÖLYENİN AÇILIŞINI YAPTI

Tarih : 2018-12-15 / Kategori : Genel Haber

VALİ ÜNLÜ, ŞEHİT NURETTİN KARADENİZ’İN İSMİNİN VERİLDİĞİ ATÖLYENİN AÇILIŞINI YAPTI

Vali  Enver Ünlü, 13.12.2018 Perşembe günü, İl Özel İdaresinin ek binasında bulunan Şehit Nurettin Karadeniz’in isminin verildiği atölyenin açılışını gerçekleştirdi.
Açılış programına Vali  Enver Ünlü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Meclis Başkanı Kurban Oluz, Defterdar Abdulkadir Büyükfırat, İl Müftüsü, kurum amirleri, şehit yakınları ve özel idare çalışanları katıldı.

Vali  Enver Ünlü, açılış öncesi yaptığı konuşmasında; “ Bundan yaklaşık 5 ay önce İl Özel İdaresi personellerimizden İş Makinesi Operatörü olarak çalışan şehit Nurettin Karadeniz, menfur bir saldırı sonucunda şehit edildi. Yine kısa bir süre önce Rize İl Emniyet Müdürümüz uğradığı silahlı saldırı soncunda şehadet mertebesine ulaştı.
Bu vesileyle bugün, Vatan müdafaasında, Bayrağımız uğrunda, Aziz Milletimizin birliği ve beraberliği uğrunda şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yad ederek, okuduğumuz Mevlid-i Şerif-i onların ruhlarına hediye ettik.
Buradan şunu da belirtmek isterim; Terör örgütü hainler, Devlet düşmanları bunu iyi bilmedir ki, bu millet güçlüdür; devletiyle, milletiyle vatanıyla bölünmez bir bütündür. Bu nedenle bu hainler, asla amaçlarına ulaşamayacaklardır.” dedi.
Daha sonra atölyenin açılışını yapan Valimiz, İl Özel İdaresinin ek binasında incelemelerde bulundu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.