Iğdır Hazar Koleji Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen "The Voice of Hazar"dan Büyük Başarı

Tarih : 2018-12-15 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Hazar Koleji Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen

      Iğdır Hazar Koleji Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen ve her yıl tekrarlanan "The Voice of Hazar" ( Hazar'ın Sesi) adlı karaoke yarışmasında coşkulu anlar yaşandı. 

 

Çeşitli elemelerden geçerek finale kalan 14 öğrenci sahne performanslarıyla jüri üyelerine zor anlar yaşattı.
Her biri birbirinden güzel şarkılarla sahnede boy gösteren yarışmacılar birbirleriyle kıyasıya yarıştı. 
Jüri üyeleri yarışmacıların sahne performansları ve seyircileri etkileme gücü, yabancı dilde telaffuz ve detone olmama, uygun sahne kostümü, ses tonu ve yorum gücü gibi kriterleri göz önünde bulundurarak puanlarını vediler. 
Yarışma sonunda jüri üyelerinin tamamından 50 tam puan alarak birinci olmaya hak kazanan 6-B sınıfı öğrencimiz Gökçe Hatun Özgüllü ve 7-B sınıfı öğrencimiz Esranur Ürekil birincilik sertifikalarını ve para ödüllerini aldılar. Jüriden 47 puan alarak ikinci olan 9-A sınıfı öğrencimiz İrem Bengisu Toprak ikincilik sertifikasını ve para ödülünü aldı. 
        Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Büyük bir cesaret örneği sergileyerek katılım sertifikası almaya hak kazanan Elanur Düzci, Battal Gökalp Kuzucuoğlu, Bilge Şebnem Ünlü, Esra Önay, Başak Beyza Zeğem, Muhammed Ali Alakan, Zeynep Duru Savaş, Ceren Lara Erul, Zeynep Tuğçe Kekilli, Aybüke Çiftçi ve İrem Ece Özoğlu isimli öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ederiz. Ayrıca yarışma boyunca birbirinden güzel kareler yakalayan Ebru Soyoğul öğretmenimize, yarışmada sunuculuk görevini üstlenen Selma Aras öğretmenimize, jüride görev alan Doğukan Türkeli, Ulya Kal, İlayda Ürekil, Gülay Işık ve Halil İbrahim Artantaş öğretmenlerimize ve programın başından sonuna kadar emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız. Başarılarıniz daim olsun.

Foto Galeri
Iğdır Hazar Koleji Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen Iğdır Hazar Koleji Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen Iğdır Hazar Koleji Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen Iğdır Hazar Koleji Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.