İL MÜDÜRÜ ÖZKAN YOLCU’NUN İŞLETME ZİYARET VE İNCELEMELERİ DEVAM EDİYOR

Tarih : 2018-12-17 / Kategori : Genel Haber

İL MÜDÜRÜ  ÖZKAN YOLCU’NUN İŞLETME ZİYARET VE İNCELEMELERİ DEVAM EDİYOR

  İlimiz Merkez İlçeye bağlı Halfeli Beldesinde küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Önder MALGAZ'a ait işletme ziyaret edilerek incelemelerde bulunuldu.

 

         Küçükbaş hayvancılık işletmelerinin karşılaştığı sorunların da dile getirildiği ziyarette İl Müdürü  Özkan YOLCU, Iğdır Koyun Keçi Birliği Başkanı Mustafa MALGAZ, işletme sahibi, çalışanları ve mahalle muhtarları ile sohbet ettiler.
          İşletmelerin en önemli sorunlarından biri olan civar illerden mera kiralama konusu üzerinde duruldu. Mera kiralamalarında yaşanan sorunlarla ilgili olarak İl Müdürü Özkan YOLCU; "İlimizdeki hayvan yetiştiricilerinin civar illerden fahiş fiyatlara mera kiralamak zorunda kaldıklarının altını çizerek, İl Müdürlüğü olarak konu ile ilgili çok yoğun istişarelerimiz ve civar İl Müdürleri ile görüşmelerimiz oldu. Civar İllerde açılan mera kiralama ihalelerine İlimiz hayvancılarının da katılabilmesi için çalışmalarımız oldu, yıllık değil de çok yıllık kiralamalar yapılabilmesi yönünde tekliflerimiz oldu. İstişarelerimizden sonuç almayı umuyor ve aynı yönde çalışmalarımızın aralıksız devam ettiğini bilmenizi isterim. İşletmelerimizin hayvan sayısını çoğaltmaları, gelişmeleri ve her yönü ile büyümeleri en büyük isteğimizdir" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası