MHP SEÇİM STARTI VERDİ

Tarih : 2018-12-17 / Kategori : Siyaset

MHP SEÇİM STARTI VERDİ

          31 Mart yerel seçimleri için sahaya ilk inen MHP adayı İsa Yaşar Tezel oldu. MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ ile konvoy yapmadan, kimseyi rahatsız etmeden Iğdır’a gelen Iğdır Belediye Başkan adayı İsa Yaşar Tezel ve MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, MHP İl Binasında yoğun ilgi gösteren taraftarlarına seslendi ve seçim startını böylelikle vermiş oldular. 

           Milletvekili Yaşar KARADAĞ, ”24 HAZİRAN’DA NASIL OYUNLARI BOZDUYSAK, 31 MART SEÇİMİNDE DE BOZACAĞIZ. IĞDIR ÜZERİNDE KİMSE OYUN OYNAYAMAZ”

           MHP Belediye Başkan Adayı İSA YAŞAR TEZEL,”BİZ HİZMETE TALİP OLDUK, YAŞANABİLİR, TERÖRLE ANILMAYAN BİR IĞDIR YARATACAĞIZ.”

          MHP Belediye başkan adayı İsa Yaşar Tezel, Milletvekili Yaşar Karadağ ile birlikte Iğdır’a gelerek  seçim startını verdiler. MHP Belediye başkan adayı İsa Yaşar Tezel, Milletvekili Yaşar Karadağ kurban kesilerek karşılandı.

         İl başkanlığında partililerle bir araya gelen Milletvekili Yaşar Karadağ ve Belediye başkan adayı İsa Yaşar Tezel yaptıkları konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

        İl Başkanı Ersoy İçer, belediye başkanlığı seçimine parti olarak hazır olduklarını belirtti.

        MHP Milletvekili Yaşar Karadağ , ”24 Haziran’da büyük bir imtihanla karşı karşıyaydık. Genel başkanımız Devlet Bahçeli bey, bana “Siz bu seçimi kazanarak büyük bir oyunu bozdunuz. Partinin değil Iğdır’ın ülkenin onuru oldunuz dedi. Çok kişi rahatsız oldu dediler.  24 Haziran seçimini inancımızla kazandık. Bu memleketin aslı unsuru olduğumuzu  göstermek için buradayız dedik ve  kazandık, yeni bir seçim öncesi  dualarla geliyoruz. Bu memlekete bu topraklara atalarımızın babalarımızın yurt edindiği bu topraklarda hizmet için buradayız. Biz hizmet için adayız. Biz uyanık olmak zorundayız. Bu memleketin birlik ve beraberliğini bozmak için hesaplar yapılıyor. Çalışmamız lazım. Çünkü belediyenin mensup olduğu partinin eş başkanı diyor ki “topunuz toplanın gelin” diyor. Biz nereden geliyoruz ki, biz hep vardık iyi niyetle gelen herkese kapımız açıktır. Topunuz gelin ne demek. Iğdır da Birbiriyle kaynaşmış kız alıp vermiş bir insan topluluğu vardır. Dağdan gelip bağdakini kovmak bizim kitabımızda yok, hele gelip meydan okuyanlara diyoruz ki Iğdır da etle tırnak olmuş Kürdü , Türkü ayıramazsınız, onların kutsalları bayraklarıdır. İnsanları ayrıştırmayın art niyetli, gelenlere hendek kazmak isteyenlere, ipleri onun bunun elinde olanlara bir ayağı kandilde, bir ayağı Pensilvanya da olanlara sözümüz şudur, savunacak bir memleketimiz vardır. Biz hoş görülüyüz. Bizim sevgimiz herkesi kucaklar. Iğdır’ın birliğini bozamazsınız. Bu seçim çok kritik bir seçimdir. Herkesin kapısına gideceğiz kendimizi anlatacağız 6 aylık milletvekilliğimizde hep adaletli olduk her alanda adalet vardır. Birliğimiz beraberliğimiz bozmayacak, hiçbir provokasyona gelmeyeceğiz. Bir olacağız. Dava adamı olmak bir başkadır. Davamıza sahip çıkacağız.10 kişi müracaat etti. İsa ağabeyimize nasip oldu. Bunun için diğer arkadaşlar bizim için değerlidir. Onlarda gelecekler bizlerle birlikte davalarına hizmet edeceklerdir. Bizler haddimizi bileceğiz. Davamıza sahip çıkacağız. Davamıza leke düşürmek isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Birileri birkaç partiye gidebilir. Bu tür insanların içimizde yeri yoktur. Şimdi birlik içinde çalışacağız. Belediye başkanlığı nasibimizdeyse kazanacağız.” dedi.

         Iğdır’a hizmet için yola çıktık diyen İsa Yaşar Tezel’de: ”Allah bu adaylığı bana nasip etti. Bu seçimi kazanacağız. Milletimin gözünde yüreğinde bu seçimi alma azmini gördüm. Ve o inançla yola çıktım. Milletime hizmet etme yolunda yola çıktım bu görevi bana verdiler. Bu seçime şanslı giriyorum. Seçilmiş bir milletvekilimiz var, il teşkilatım var. 7 Haziran seçimlerinden bir tecrübem var, halkla bütünleşmem var. İnşallah belediyeyi alacağız. 3 hilali belediyede dalgalandıracağız. Halkın desteğini almayan kazanamaz. Halk kimi seçerse o hizmet edecektir. Biz savaşa çıkmadık.  Biz Iğdır’da herkesin Kürd’ün, Türk’ün, Terekme’nin, Ahıskalı’nın, Göçmen’lerin  herkesin başkanı olacağız. Herkesi kucaklayacağız. Iğdır’ı yaşanabilir bir şehir yapacağız. Ve bu seçimi hep birlikte kazanacağız. Herksin mutlu olduğu temiz yaşanabilir bir Iğdır vaat ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

Foto Galeri
MHP SEÇİM STARTI VERDİ MHP SEÇİM STARTI VERDİ MHP SEÇİM STARTI VERDİ MHP SEÇİM STARTI VERDİ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası