Iğdır Üniversitesi ile Avka Grup Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Tarih : 2019-01-10 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi ile Avka Grup Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

       Avka Grup Şirket Müdürü Emrah Erden ve Şirket Hukuk Danışmanı Murat Kurt, Iğdır Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Gör. Turhan Moç ile birlikte Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.

 

         Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyaretin ardından iki kurum arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı. Üniversite           Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve Avka Grup arasında imzalanan protokol kapsamında; uzaktan eğitim, yerinde sertifikalı eğitim ve uygulamalı mesleki eğitim alanları ile ortak projelerin yürütülmesi konularında anlaşma sağlandı.
           İmzalanan protokol ile Iğdır Üniversitesi öğrencilerine akademik eğitimin yanı sıra mesleki eğitimin de verileceğini ifade eden Rektör Alma, bu protokolün öğrencilerin iş hayatına hazırlanmasına katkı sağlayacağını belirtti. 
          Üniversitemiz bünyesinde bulunan Sürekli Eğitim Merkezi aracılığı ile mesleki, sosyal ve teknik konularda sertifikalı eğitim verilebileceğinin de altını çizen Rektör Alma, “bu eğitimlerin tüm Türkiye’de ve bazı ülkelerde uygulanması öğrencilere önemli oranda fayda sağlayacak. Bu vesile ile Iğdır Üniversitesi ve Avka Grup arasında imzalanan protokolün hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
       Avka Grup hakkında
         Avka Grup; eğitim, inşaat, danışmanlık, dış ticaret gibi faaliyetler ile sektörde yer alan bir kuruluştur. Öncelikli olarak eğitim faaliyetlerini Türkiye’de bugüne kadar düzenlediği 371 sertifikalı seminer ile gerçekleştirmiştir. Ayrıca Avka Grup, İngilizce ve Arapça dil destekleri ile 9 ülkede eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası