Gardiyanlardan Kızılay'a kan bağışı

Tarih : 2019-01-14 / Kategori : Sağlık

Gardiyanlardan Kızılay'a kan bağışı

       Iğdır Kapalı Ceza Evinde görev yapan gardiyanlar, Türk Kızılay'ın ülke genelinde başlattığı kampanya kan bağışında bulanarak destek verdiler.
Türk Kızılay'ın Iğdır Zübeyde Hanım Bulvarında kurduğu kan bağış aracına gelen 25 gardiyan ve Iğdır Kapalı Cezaevi idari personelleri kan bağışında bulundular.

        Kan bağışı hakkında gazetecilere açıklamada bulunan Iğdır Kapalı Cezaevi Müdür İlhan irgin, yazılı ve görsel basında Kızılay başkanın kan bağışıyla ilgili yapmış olduğu açıklamaya, Iğdır'da ceza infaz memurları olarak destek verdiklerini söyledi.
         Iğdır Kapalı Ceza Evinde görevli gündüz vardiyasından 20 personelin kan bağışında bulunduğunu anlatan Girgin konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kızılay başkanımızın ülke genelinde  günlük alınması gereken 9 bin ünite kan sayısının 7 bine üniteye düştüğünü, vatandaşların kan vermek için biraz daha  duyarlı olması gerektiğini istemesi üzerine bizde ceza infaz kurumu olarak sürekli kan veriyoruz, fakat bu gün bu çağrıya destek vermek için kan bağışında bulunduk. Bir nebzede olsa bu kampanya katkımız olmuşsa da bizleri mutlu etmiştir." dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.