İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKAN GÖNEN’DEN ORTAOKULLARA ZİYARET

Tarih : 2019-01-15 / Kategori : Eğitim

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKAN  GÖNEN’DEN ORTAOKULLARA ZİYARET

             Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, beraberinde müdür yardımcısı Ercan Budanur ile birlikte şehir merkezinde iki ortaokulu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

              Şehir merkezinde bulunan İnönü ve Ziya Gökalp Ortaokulunu gezerek öğrencilerle bir süre sohbet eden Hakan Gönen, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
                  Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, “Gelişmiş ülkelerde insanların kitap okuma oranı çok yüksek, bu nedenle sizde bol bol kitap okuyun, ancak çok çalışarak hedefinize ulaşabilirsiniz. Gençler sizden başarı bekliyorum ve yüreğinizde her daim insanlara karşı sevgi olsun.” diye konuştu.
                      Her iki okulda müdür ve öğretmenlerle de sohbet eden Müdür Gönen, “Okul müdürü, öğretmen,  öğrenci ve velilerle iyi iletişim kurmalı, adil, şeffaf ve güler yüzlü olmalı. Öğretmenlerine, öğrencilerine ve topluma doğru bir model olmalı. Unutmayalım ki idarecilik makamından önce bizler öğretmeniz ve öğretmenlik de kutsal bir meslek. Mesleğimizi icra ederken fark yaratan idareci ve öğretmen olmak durumundayız. Bizim amacımız, güzel, doğru, ahlaklı, sevgi dolu ve topluma faydalı insan yetiştirmektir. Her sanatçının tezgâhından sanatı ile ilgili eser çıkar ama öğretmenin tezgâhında insan yetişmektedir.” ifadelerini kullandı. 
      Gönen, konuşmasının ardından okul müdürlerinin öneri ve taleplerini dinleyerek kapım herkese açıktır.”dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.