Iğdır İl Sağlık Müdürlüğünden Değerlendirme Toplantısı

Tarih : 2019-01-30 / Kategori : Sağlık

Iğdır İl Sağlık Müdürlüğünden  Değerlendirme Toplantısı

        İl Sağlık Müdürü  Dr. Alpaslan EROL’ un başkanlığında, 2018 yılında yapılan faaliyet ve çalışmaların verimliliği, vatandaş memnuniyeti ve müdürlük bünyesinde bulunan başkanlık ve birimlerin işleyişleri ile Sağlık müdürlüğüne bağlı kuruluşların sorunlarının görüşüldüğü değerlendirme toplantısı Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.
 

Toplantıda konuşan Dr. Alpaslan EROL; “Bakanlığımızın insan odaklı sağlık hizmetleri sunumu hedefleri doğrultusunda, ilimizde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artırmada çok önemli yere sahip olan sağlık hizmetlerini daha iyi duruma  nasıl getirebiliriz, sağlık hizmeti sunumu yaparken çalışanların etkin ve verimli çalışmasını nasıl sağlayabiliriz ve bunları yaparken herkesin kolaylıkla sağlık hizmetlerine ulaşabildiği, sunulan hizmetlerin kalitesinden ödün vermeden hakkaniyete uygun olarak yürütülmesi noktasında tüm imkanları nasıl seferber ederiz bunları konuşmak için buradayız ” dedi.
Toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dt. Taner BAŞARAN, Sağlık  Hizmetleri Başkanı Dr. Caner TAZEGÜN, Başkan yardımcıları, Uzmanlar,  İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Hastane Başhekimleri, Yöneticileri ve personel katıldı.
Toplantıda yöneticilerin görev yetki alanlarında bulunan birim ve kuruluşların faaliyetleri, işleyişleri ve son durumlarının analiz edildiği bilgilendirme sunumları yapıldı.
Iğdır ili ve ilçeleri Sağlık Yöneticilerinin karşılıklı bilgi alışverişi ile güncel sorunlar ve konular görüşülerek çözüm önerilerinde bulunuldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.