HDP’den Tam Kadro Ziyaret

Tarih : 2019-02-02 / Kategori : Siyaset

HDP’den Tam Kadro Ziyaret

          HDP Iğdır Milletvekili Habip Eksik, Belediye Başkan adayları Yaşar Akkuş, eş başkan Eylem Çelik ve HDP İl eş Başkanı Susan Mankuli, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerini ziyaret ederek, Cabbar Şıktaş ile bir süre sohbet ettiler.
 

        Geçtiğimiz hafta Iğdır Belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından seçim çalışmalarına başlayan DHP, Iğdır’da yayın yapan  yerel gazeteleri ve ulusal gazetelerin temsilcilerini  ziyaret ettiler.
         Ziyarette bir konuşma yapan Iğdır Milletvekili Habip Eksik: “Hukuk hepimize gereklidir. Biz halkların kardeşliğine önem veriyoruz, dayatma politikasına değil. Adaylarımız yaklaşık 33 ilde halkımızın oyları belirlenmiştir.  Halkın iradesine saygı gösterilmiştir. Siyasilerimizin söylemlerine özen göstermesi, halkı kutuplaştırmaması çok önemlidir. Ben inanıyorum ki Iğdır’da ki tüm siyasi partiler bu söylemlere hassasiyet göstereceklerdir. Ben mecliste konuşurken tüm Iğdır halkının sorunlarına değinerek konuşuyorum. Böyle de devam edeceğim. Halkların kardeşliği de bunu gerektirir.” Dedi.
         Iğdır Belediye Başkan adayı Yaşar Akkuş’ta yaptığı konuşmada: “Mehmet Nuri Güneş, Hüseyin Malk ve Murat Akkuş başkanlarım Iğdır’a çok güzel hizmetler yaptılar. Iğdır halkının tamamı belediye hizmetlerinden yararlandı. Hiç kimse kendisini belediye den uzak görmedi. Her bir fert Iğdır belediyesine gitti, sorununu çözdü. Bu bizim parti kimliğimizdir. Yarın değerli halkımızın teveccühü ile ben seçilirsem, Eylem hanımla birlikte bu halka hizmet etmek için yarışacağız. Kürt, Türk ifadesini kullanırken emin olunuz ki utanıyorum. Böyle bir söylemle bu halkın karşısına çıkmayacağız. Kardeşlik söylemleri ile dostluk, arkadaşlık, kirvelik söylemleri ile çıkacağız.  Eylem Çelik’de bir Türk’tür. İki kardeş el ele vererek bu halka hizmet edeceğiz.” Dedi.
         Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ta: “Öncelikle nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Hem siyasi partiler ve hem de seçmenler sandığa yansıyacak olan halkın iradesine saygı göstermek zorundadırlar. Kanunda, hukukta, insanlıkta bunu emreder.  Dediğiniz gibi söylemler çok önemli. Hem siyasi partilerimiz ve hem de taraftarları söylemlerini kontrol etmelidirler. Bu şehrin kardeşliğini, huzurunu kimsenin bozmaya hakkı yoktur.  Seçim çalışmalarınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası