Çocuklara Anlamlı Yardım

Tarih : 2019-02-07 / Kategori : Genel Haber

Çocuklara Anlamlı Yardım

         Hayırsever iş adamı Sayın Mehmet Sürkit tarafından Babacan köyüne 2014 yılında yapılan Reşat Sürkit Yakup Akil İlkokuluna okul müdürü Baturhan  Kumtepe’nin girişimleri ile Deichmann firmasının Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında öğrencilere ayakkabı dağıtımı yapıldı.
         

    Proje kapsamında Deichmann firmasının reklam yüzü olan Sinem Kobal bizzat Iğdır ili Aralık İlçesi Babacan köyüne gelerek öğrenciler ve velileri ile buluşarak öğrencilere ayakkabı dağıtım yapıp öğrencilere ayaklarına firma tarafından gönderilen ayakkabıları giydirdi.
       Okuldaki öğrencilerin yüzünü güldüren böyle bir projede yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Deichmann Türkiye  pazarlama direktörü sayın Özenç Doğan, sosyal sorumluluk ve yardım projeleri için de her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız. İkinci yarıyıl eğitim-öğretim yılının başladığı bugünlerde, çocuklarımızın mutlu olmalarında bir nebze de olsa payımız olduysa, ne mutlu bize."dedi
         Sinem Kobal’da, "Deichmann birçok sosyal sorumluluk projesine verdiği destekle tanınan dev bir dünya markası. Biz de bu köklü markanın Türkiye ayağı olarak Türkiye genelinde yürütülen projelere mümkün olduğunca destek olmaya gayret ediyoruz. ihtiyaç sahibi çocuklara umut ışığı olduk. Bizim çocuklardan tek isteğimiz okumaları ailelerine ve ülkemize faydalı bireyler olarak hizmet etmeli  "diye konuştu.
            Okul müdürü Baturhan  Kumtepe’de,” Göreve geldiğimiz günden bu yana her yıl çeşitli firmalar ile sessiz sedasız çalışmalar yürüttük fakat bu defa ünlü bir firmanın sponsorluğunda sayın Sinem Kobal hanım efendiyi okulumuzda ağırlayarak daha büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza attık. Okulumuzda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize   destek olmak için Deichmann firması ile irtibata geçtik onlarda bizi kırmayıp okulumuza geldiler. Öğrencilerimizi sevindirdiler. Teşekkür ederim. Okul idaresi olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerinden öğrencilerimizi faydalandırıyoruz.”dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.