IĞDIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE AR-GE TOPLANTISI YAPILDI

Tarih : 2019-02-13 / Kategori : Eğitim

IĞDIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE AR-GE TOPLANTISI YAPILDI

              İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen başkanlığında, AR-GE'den sorumlu şube müdürü Adnan OK, Müdürlük Strateji Geliştirme Şubesi personelleri ve öğretmenlerin katılımı ile haftalık AR-GE çalışma toplantısı yapılarak  yapılması planlanan projeler görüşüldü.
            

  Toplantıda, 2023 eğitim vizyonu kapsamında yürütülecek çalışmaların geliştirilmesi, çalıştay raporları var olan çalışmaların ayrıntılı bir şekilde raporlanması, ERASMUS+ projeleri,  okullardaki iyi örneklerin paylaşılması gibi konular konuşuldu.
             Hakan Gönen, “2023 Eğitim Vizyon Belgesi doğrultusunda projelerin daha net olarak görüleceğine inanıyorum.” dedi.
                 Yeni projeler üretilmesinin yolunun kurumlar arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ile AR-GE faaliyetlerinden geçtiğini açıklayan Hakan  Gönen; “ Önümüzdeki dönemde Müdürlüğümüzle STK’lar ve diğer kurumların iş birliği çerçevesinde projelendirilen çalışmaların ilimizdeki eğitim ve öğretim faaliyetleri açısından faydalı olacağına inanıyorum. Bunları gerçekleştirmek, girişimcilik kapasitemizi arttırmak ve proje altyapımızı oluşturmak önceliğimiz olacaktır” şeklinde konuştu.                          
                  Çalışmalardan dolayı Ar-Ge Birimi üyelerine teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, “Valiliğimiz işbirliğinde çok güzel çalışmalar yapılmış ve bu çalışmaları ileriye taşımak için uyumlu bir ekip oluşturulmuş. Bu ekiple birlikte yeni projelere imza atmak için gerekli çalışmalara devam edeceğiz. Yaptığınız ve uygulanan projelerle Milli Eğitim Bakanlığımızın yaşadığı değişim Iğdır’da uygulamaya geçirilmiş. Bu değişimde yapılan projelerin büyük katkısı var ve yeni yılda da birçok proje çalışması başlatacağız. Bu projelerin temel taşını Ar-Ge Birimleri oluşturmaktadır” dedi.
                       2018-2019 Eğitim Öğretim yılında hayata geçirilecek proje ve çalışmalar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.
                Yerel ve ulusal AR-GE projeleri, Stratejik Plan çalışmaları ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, öğrencilere temas eden projelerin bir an evvel hayata geçirilmesinin önemi vurgulandı. Toplantıda uygulamaya dönük ortak proje konuları, şehir kültürü ve okul estetiği başta olmak üzere hayata geçirilecek yeni projelere dikkat çekildi.  Deneyim paylaşımının da yapıldığı toplantı soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.