VALİ ÜNLÜ ŞEHİDİMİZİN MEVLİDİNE KATILDI

Tarih : 2019-02-13 / Kategori : Genel Haber

VALİ ÜNLÜ ŞEHİDİMİZİN MEVLİDİNE KATILDI

Vali  Enver Ünlü, 2014 yılında vatani görevini yapmakta iken şehit olan Er Ali Ekber Aslan için okutulan mevlide katıldı.
 

          Vali Ünlü’ye İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Adem Safa ve Gazi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Akdeniz eşlik etti.
          Vali Ünlü, tüm şehitlerimiz için bolca duanın okunduğu mevlit programında şehit ailesi ile yakından ilgilenip, uzun uzun sohbet etti.
Övgülerin en güzeline şehitlerimizin layık olduğunu ifade eden Vali Ünlü, “Şehitlerimizin acısı yüreğimizde hep taze. Şehit ailelerimiz ile gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz Türk milletinin kalbinde ebedi yaşayacaklardır. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kıymetli ailesi ile yakınlarına sabırlar diliyorum. Allah böyle acıları milletimize bir daha yaşatmasın.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası