MİLLETVEKİLİ KARADAĞ, BAYRAMALİ BALLI’YI BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ

Tarih : 2019-02-16 / Kategori : Siyaset

MİLLETVEKİLİ KARADAĞ, BAYRAMALİ BALLI’YI  BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ

        Haber: Ali ŞIKTAŞ;   MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, MHP İl başkanı Ersoy İçer ve MHP Karakoyunlu İlçe Başkanı Hakan Şıktaş, MHP teşkilatı  Karakoyunlu MHP Belediye Başkan Adayı Bayramali Ballı’yı ziyaret ederek seçim bürosuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
          MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Seçim bürosunda partililere seslenerek şunları kaydetti;  “Cumhur ittifakı devletin diriliği için, birliği için, beraberliği için kurulan bir ittifaktır.” Komşu ülkelerimizin içinde olan durumu görüyoruz. Ülkemizin geleceği ve bekası için birlik olmalıyız. Bu nedenden dolayı “Cumhur ittifakından yanayız. 24 Haziranda da itifak kurduk ve Cumhur Başkanımızı seçtik. ve şimdi o itifak devam etmektedir.” dedi.

 

       
          Karadağ, İttifak çerçevesinde Iğdır Belediyesi’de nasip olursa alacağız.
          KARADAĞ, BAYRAM BALLI’YI BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ
         MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, MHP Belediye Başkan Adayı Bayramali Ballı, içimizden biri yıllarca partimize gönül vermiş bir kardeşimiz. ve şimdide sizlerin teveccühü isteği üzerine Belediye Başkan adayı olarak seçtiniz. İnşallah bu desteğiniz ile Belediye Başkanı seçilir ve ilçemize en iyi hizmeti sunacaktır. 31 Mart akşamı Başkanımızı seçmiş oluruz. Şimdiden ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”şeklinde konuştu.
         İLÇE HALKINDAN MHP ADAYI BAYRAM BALLI’YA TAM DESTEK  
         Yerel Seçimler kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Karakoyunlu ilçesi  Belediye Başkan Adayı Bayramali Ballı’ya İlçe halkı yoğun ilgi gösteriyor.
       Karakoyunlu ilçesi MHP Belediye Başkan Adayı Bayramali Ballı, İlçemizi ziyaret ederek bizlere desdek veren MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ’a, MHP İl başkanı Ersoy İçer’e ve partili arkadaşlarımıza anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretimize gelip bizleri yüreklendirdiler,”dedi.
        "Karakoyunlu İlçesinin Çehresini Değiştireceğiz”
          Seçim Bürosunda açıklamalarda bulunan   MHP Belediye Başkan Adayı Bayramali Ballı,  Allah’ın izni ile göreve geldiğimiz zaman herkese adil ve eşit bir şekilde hizmet edecek yönetim oluşturacağız” ifadelerini kullanarak, "Biz  İlçemizin sorunlarını yakinen biliyoruz. İlçemize hizmet edebilmek için önce gönlümüzü verdiğimiz sevdamız MHP'nin yetkili organlarının adaylığımızı taktir görmeleri sonra ise çok kıymetli vatandaşlarımızın onay vermeleriyle ilçemizi parmakla gösterilecek bir ilçe haline getirmek için kollarımızı sıvayacağız." dedi.
               
         İLÇENİN HİZMETE İHTİYACI VAR
        Ballı,“Kim ne derse desin belediyecilik çok zor bir iş, ne olursa olsun işini seveceksin, işini  sevmek önemli, bir hizmetten dolayı vatandaştan “Allah razı olsun” sözünü duyarsak ne mutlu bize. Belediyecilikte önemli olan vatandaşa hizmeti kusursuz götürmek, onların kalbini kazanabilmek, İnşallah 31 Mart’tan sonra bu göreve ne kadar layık olduğumuzu siz değerli Karakoyunlu ilçesinin Ak sakalları ve Gençlerine ispat edeceğiz.
 
         1 NİSAN SABAHI KARAKOYUNLU İLÇESİNE GÜNEŞ DOĞACAK
         Ballı, Kutuplu yönetim sistemlerinde her zaman halk kaybetmiştir. Allah´ın izniyle seçimi kazandığımız zaman kaybeden olmayacaktır. Çünkü Karakoyunlu ilçesi özgür iradesiyle kabileciliği bir kenara atarak Ak Sakallıların ve gençlerimizin desteği ile tek çatı altında toplanarak MHP’yi işaret etmiştir. 
 
              SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ
              Karakoyunlu ilçesinde öncelikli sorunlar arasında yer alan alt yapı ve üst yapı sorunudur. İlçede yolların bozuk olması ve zamanında bitirilmemesi ilçe halkına zor anlar yaşatmıştır. Bunun yanı sıra ilçemizde çocuklarımızın doyasıya ve güvenle oynayacağı bir park yoktur. Çocuklarımızın oynayabileceği parklar yapacağız. 
         Bir çok gencimiz işsiz ve kahve köşelerinde zamanlarını heba ediyorlar. İşsiz gençlerimize  projeler kapsamında iş imkanları sağlayacağız. Boş zamanlarını kahve köşelerinde değerlendirmek yerine sportif faaliyetlerden yararlanmaları için projeler yapacağız. 
 
          SULAMA SORUNU SONA ERECEK
         İlçemiz, toprak yapısında en el verişli ve kaliteli toprak yapısına sahip ikinci ve üçüncü ürünü alma imkanına sahiptir. Bunların olması içinde sulama sorununu ortadan kaldıracağız. Susuz toprak kalmayacak. Ürünlerimiz tarlada kurumayacak istediğimiz kaliteli ürünümüzü alacağız.”dedi.
         İŞ ADAMLARINDAN BALLI’YA TAM DESTEK
        Karakoyunlu ilçesi MHP Belediye Başkan Adayı Bayramali Ballı, İlçemizin bir çok sorununa el atarak ilçe halkına desdek olan, ilçenin sıkıntılı günlerinde daima destek olan çok değerli iş adamlarımıza huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart akşamı ilçemize güneş yeniden doğacaktır.
            

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.