CUMHUR İTTİFAKI MHP’de KARAR KILDI

Tarih : 2019-02-18 / Kategori : Siyaset

CUMHUR İTTİFAKI MHP’de KARAR KILDI

       Günlerdir beklenen Cumhur ittifakı aday belirlemesi nihayet netlik kazandı ve MHP adayı İsa Yaşar Tezel üzerinde hemfikir olundu. 
Dün yapılan açıklama ile Iğdır’da Cumhur ittifakının adayı MHP’de şekillendi. 
 

        Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile, MHP genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ortak kararı ile Cumhur ittifakının adayı İsa Yaşar Tezel olmuştur. 
           MHP Cumhur İttifakı adayı İsa Yaşar Tezel yaptığı açıklamada: “Sayın genel başkanlarımızın talimatı ile bana verilen bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bizim Iğdır’a kardeşlik sözümüz var, birlikte Iğdır’ı daha güzel hale getirme sözümüz var.”dedi.
            Tezel, Dostluk, akrabalık, kirveliklerimizi daha çok pekiştirmek sözümüz var. İnşallah Allah nasip ederse, siz değerli halkımızın desteği ile seçilirsem bütün Iğdır’ın belediye başkanı olacak, bütün Iğdır’a hizmet edeceğim. 
Bizim dünyamızda ayrılı gayrılık yoktur. Biz biriz, birlikte güçlüyüz. Bizler bir tek MHP VE AK PARTİ oylarına talip değiliz. Tüm Iğdır halkının oylarına talibiz. 
          Bin yıllık kardeşliğimizde bunu gerektirir. Bizler etle tırnak olan, gadim geçmişe sahip kocaman bir aileyiz. 1 Nisan’dan sonra halkımız en layık olduğu şekilde hizmetten nasibini alacaktır.
         Sizlerdem ricam kimse kırılmasın, küsmesin. Gerek il genel meclisi ve gerekse belediye encümeni listeleri parti organları ile alınan kararlardır. Talepte bulunan birbirinden kıymetli bütün kardeşlerimizi yazabilmemiz taktir edersiniz ki mümkün değildir. 
          Bu sebepten ötürü lütfen bizleri kırmayın. Hepimiz büyük bir aileyiz ve hepimiz hizmet yarışındayız. Güzel yarınlar bizleri bekliyor. Tüm Iğdır halkına sonsuz muhabbetlerimi, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası