CHP’den Nezaket Ziyareti

Tarih : 2019-02-28 / Kategori : Siyaset

CHP’den Nezaket Ziyareti

         CHP Iğdır Belediye Başkan Adayı Sözer Sayan, İl Başkanı Yardım Artantaş ve partililer Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazeteleri genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.
 

          31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin Iğdır adayı olarak seçime giren Sözer Sayan; “projelerimizle halkımızın karşısına çıkıyoruz. Takdir halkımızındır. CHP kurumsal bir partidir, her ilde aday göstermek zorunluluğu vardır. Halkımızın iradesine saygılıyız.” Dedi.
           Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazeteleri genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ta: “Iğdır’da şu an itibariyle ağırlıklı olarak iki parti yarışmaktadır.  Sizde takdir edersiniz ki bu ortamda CHP’nin iddialı olması mümkün gözükmüyor. Geçmiş yıllarda da bu görüldü. CHP’den veya Ak Parti’den aday olan  kişiler çok az oy aldılar.  Doğal olarak sizler şu an itibariyle Türk oylarına hitap etmektesiniz. Bu da size tepkinin oluşmasına sebep olmaktadır. Hakeza sizin yerinizde bir Kürt aday olsa ona da aynı şekilde tepki gösterilmiş olacaktı. Demokrasi gereği herkes aday olma hürriyetine sahiptir. Ancak bir de realiteler vardır.” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.