Sözümüz Hizmettir, Birliktir, Kardeşliktir

Tarih : 2019-03-03 / Kategori : Siyaset

Sözümüz Hizmettir, Birliktir, Kardeşliktir

      Cumhur ittifakı adayı İsa Yaşar Tezel ve Belediye encümeni birinci sıra adayı Av. Özcan Günsoy Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazetelerinin sahibi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler. 

         MHP’den Cumhur ittifakı adayı gösterilen İsa Yaşar Tezel ziyarette yaptığı konuşmada; “Iğdır halkına sözümüz var sloganı ile bu yola çıktık ve saflarımızı sıklaştırarak devam ediyoruz. Evet, sözümüz var. Kardeşlik sözümüz var. Birlik beraberlik sözümüz var. Dayanışma sözümüz var. Hizmet sözümüz var. Birlikte saflarımızı sıklaştırarak  daha güzel bir şehir inşa etme sözümüz var.” Dedi. 

        BİR SANİYE BİLE DURMADAN ÇALIŞIYORUZ

        Kendilerine yüklenen sorumluluğun farkında olduğunu  belirten  İsa Yaşar Tezel sözlerine söyle devam etti. “Rehavete kapılmadan bir saniye bile olsun dinlenmeden gece gündüz çalışıyoruz. Halkımızın ayağına gitmek, hasbihal etmek, desteklerini istemek ve aynı zamanda güzel diyalogların oluşmasına sebep olmaktadır. Cumhur ittifakının adayı olmak bizim için büyük bir şereftir. Bu şeref halkımızın destekleri ile onurlanacaktır. Iğdır’a yapacağımız hizmetler, yeni projeler, yapılması gereken yatırımlar,  bu gün nasıl çalışıyorsak, yarında Allah’ın izni, siz değerli halkımızın teveccühleri ile kazandığımızda aynı hız ve duygularla devam edecektir. Şehrimizin  tüm sorunlarına en hızlı şekilde müdahale edecek, ihtiyaç olan her mahalleye tüm yatırımlar seferber edilecektir.  Murat Yikit başkanla yaptığınız söyleşide Yeşil Kuşak ve Hakveyis kum ocağı  Projesinden bahsetmişlerdi. Tüm halkımız müsterih olsun ki, DSİ’nin önünden başlayıp Çevre yoluna çıkan ve doldurulan tahliye kanalı projesini biz hayata geçireceğiz. O güzergahta bisiklet yolları, yürüyüş parkurları, parklar yapılacaktır.  Orada yeni bir Iğdır yaratılacaktır. Hakeza Hakveyis kum ocağı göleti Iğdır’a nefes aldıracak bir peyzaj ile kafeteryalar ve sosyal tesisleri ile bambaşka bir alan oluşturulacaktır.  Şehrimizin her mahallesinde mutlaka bir park yapacağız. Ve yanına da Muhtarlık binası inşa edeceğiz. Şehrimizin modern görünüme kavuşması için mutlaka rötuş yapılması gerekiyor. Mesela teksi durakları yenilenmeli, tek tip ve sıcak görünümlü duraklar yapılmalıdır. Her mahallede taziyeler için bir aş evi yapmamız gerekiyor.  Bu bir insani görevdir. Bunu mutlaka hayata geçireceğiz. Şu anda Iğdır’ın iki büyük mahallesi Özgür Mahallesinde de taziye evi yoktur, Bağlar mahallesinde de. Bu ufak ama önemli ayrıntıların mutlaka gözden geçirilmesi ve çözülmesi gerekiyor. İnşallah bunlarda çözülecektir. “ dedi. 

         AYRILIK YOK BİRLİK VAR, SAFLARI SIKLAŞTIRMAK VAR 

         Tezel: “Hiçbir zaman, hiç kimseyi ayrıştıran, ötekileştiren olmadık olmayacağız da. Bizim sloganımız saflarımızı sıklaştıralım sloganıdır. Biz bu yörenin insanıyız. Kapı komşumuz ailemizden önde gelir. Kirveliğimiz akrabalığımızdan önde gelir. Bizler iki elmanın birer yarısıyız. Ayrılık gayrılığımız olmamıştır, olmayacaktır da. İnşallah 21 Mart Nevruz ateşini birlikte yakacağız, sevincini de 1 Nisan sabahı birlikte idrak edeceğiz.” Dedi. 

         Cumhur İttifakı MHP Adayı İsa Yaşar Tezel ve Belediye encümen azası Av. Özcan Günsoy’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.  

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası