IĞDIR KİTAP FUARI AÇILIYOR

Tarih : 2019-03-04 / Kategori : Kültür & Sanat

IĞDIR KİTAP FUARI AÇILIYOR

Iğdır’da ilk defa profesyonel düzeyde bir Kitap fuarının organizasyonu yapıldı.
 

          Iğdır Valisi Enver Ünlü’nin özel girişimleri sonucu ve Serhat Kalkınma Ajansının  (SERKA) katkıları ile 05-03-2019 Salı günü açılışı yapılacak olan kitap fuarına ilginin büyük olacağı tahmin ediliyor.
         Valilik yolu Vali konağı yanında bulunan Alyans düğün salonunda organize edilen Kitap fuarının açılışı yapılmadan meraklıları ziyaret etmeye başladılar.
Iğdır Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada: “Okuma yazma oranı yüksek olan, üniversite mezunu çok olan, yeniliklere açık, dünyaya entegre olabilen güzel şehrimiz Iğdır’a ne yapılsa azdır. İl dışından kitap siparişinin belki de en çok verildiği illerden birisi Iğdır’dır. Halkımızı kitapla ve yazarlarla buluşturmak için bu organizasyonu yapmış bulunmaktayız. İnşallah halkımız gönüllerince fuarı gezer, beğendikleri kitabı alır, yazarlarla hatıra fotoğrafı çektirirler.” Dedi.
       Iğdır Valiliğinin organize ettiği, Serka’nın destek verdiği Kitap fuarına emeği geçen herkese şimdiden sonsuz teşekkürler sunuyoruz. Iğdır’a yapılmış olan bu güzel organizasyonun devamını dileriz.    

Foto Galeri
IĞDIR KİTAP FUARI AÇILIYOR IĞDIR KİTAP FUARI AÇILIYOR IĞDIR KİTAP FUARI AÇILIYOR IĞDIR KİTAP FUARI AÇILIYOR

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.