Iğdır Üniversitesin’de “Yapı İşleri Proje Yönetiminde Maliyet Mühendisliği” Konulu Konferans Düzenlendi

Tarih : 2019-03-07 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesin’de “Yapı İşleri  Proje Yönetiminde Maliyet Mühendisliği” Konulu Konferans Düzenlendi

           Iğdır Üniversitesinde akademisyenlerine ve öğrencilerine yönelik Yapı Topluluğu'nun öncülüğünde Zafer Keskin Akademi tarafından Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda “Yapı İşleri Proje Yönetiminde Maliyet Mühendisliği” konulu konferans düzenlendi. 
 

         Konferansa; Iğdır Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Genber Kerimli, akademisyenler ve inşaat mühendisliği öğrencileri katıldı.
        Konferansın açılış konuşmasını Iğdır Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden Öğretim Üyesi Doç. Dr. Engin Yener yaptı. Açılış konuşmasının ardından Iğdır Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Rıza Akgün söz aldı.
        Prof. Dr. Akgün, inşaat mühendisliği olarak bu yıl ilk mezunlarını vereceklerini ve bu sebepten ötürü çok heyecanlı olduklarını kaydetti.
Akgün'ün ardından konferansa konuşmacı olarak katılan Zafer Keskin söz alarak meslek hayatı boyuncu edindiği deneyimleri katılımcılara aktardı. 25 yılda hayata geçirdiği 1172 projenin öyküsünü ve sektörde edinmiş olduğu deneyimleri öğrencilerle paylaşan Keskin; yaklaşık maliyet, teklif hazırlama, kesin hesap, bilirkişilik (hakemlik, müşavirlik), proje yönetimi ve planlama konularında kariyer odaklı uygulamalara değinerek İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin gelecekte parlak bir kariyer edinmesi noktasında hol haritası çizdi.
Zafer Keskin'in konuşmasının ardından Kahoot bilgi yarışması yapıldı. Bilgi yarışmasının ardından konferans hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.