EŞ BAŞKAN ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALAIRINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Tarih : 2019-03-07 / Kategori : Siyaset

EŞ BAŞKAN ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALAIRINI  ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

        Belediye eş  başkan adayları  Yaşar Akkuş ve Eylem  Çelik, seçim çalışmaları kapsamında  düzenledikleri  mahalle toplantıları ve esnaf gezilerini aralıksız sürdürüyorlar.  
        Konaklı mahallesi ve 7 Kasım Mahallesinde vatandaşla bir araya gelerek seçim çalışmalarını ve projelerini anlatan eş başkanlar, ev ziyaretleri de  gerçekleştiriyorlar. 
 

          Belediye eş başkan adayı Yaşar Akkuş yaptığı açıklamada:  “Seçim çalışmaları çerçevesinde başlattığımız çalışmalarımız geçe gündüz devam ediyor. Özelikle akşamları halkımızla birebir görüşmek için başlattığımız ev toplantıları programımız dahilinde Özgür (Yedi Kasım) Mahallesinde bir araya geldik. Haklıyız mutlaka kazanacağız sloganıyla yola çıktık. Kendimizi de kentimizi de biz yöneteceğiz. Iğdır’da  kaliteli ve eşit hizmet anlayışı devam ettirilecektir. Bizler Iğdır’ın birlik ve beraberliğine destek vereceğiz. Iğdır’da kardeşlik kazanacaktır.” dedi.
         Akkuş; “HDP olarak bu ülkede herkesin özgürce ve bir arada yaşamasını savunuyoruz. Halkçı, paylaşımcı, çevreci, özgür, onurlu, demokratik bir yaşamı inşa etmek için yola çıktık… 31 Mart Akşamı Iğdır’da birlik, beraberlik ve hizmet kazanacaktır.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası