Abbas Gündüz’den Cumhur İttifakına Destek

Tarih : 2019-03-10 / Kategori : Siyaset

Abbas Gündüz’den Cumhur İttifakına Destek

         15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, beraberindeki heyet ile birlikte Cumhur İttifakı Seçim Ofisini ziyaret ederek, Cumhur İttifakı adayı İsa Yaşar Tezel’e  desteklerini açıkladı. 

       Temeli 15 Temmuz’da atılan Cumhur İttifakı’na hep birlikte sahip çıkacağız diyen genel başkan  Abbas Gündüz seçim ofisinde yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için gözünü kırpmadan canını siper eden vatan evlatlarının şanlı ideallerinin yaşatılması, birlik ve beraberliğimizin daim olması, Reis’in emrinin yerine getirilmesi amacıyla Cumhur ittifakına güç vermeye geldik. Iğdır’da bulunan akrabalarımız, ailelerimiz, dostlarımız hep birlikte Cumhur ittifakımızın yanındayız ve destekliyoruz.” Dedi. 

       Cumhur İttifakı adayı İsa Yaşar Tezel’de yaptığı konuşmada: “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz ve beraberindeki kıymetli hemşerilerim bizlere moral vermiş, güç vermiş, şeref vermişlerdir. Nazik Ziyaretlerinden ötürü hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart kardeşliğin, birliğin, kaynaşmanın, dayanışmanın kazandığı gün olacaktır.” Dedi. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.