Iğdır Spor’un Yanlış Sitemi

Tarih : 2019-03-13 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Spor’un Yanlış Sitemi

          15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz,  Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen geçtiğimiz hafta Iğdır’a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundular. 
 

           Abbas Gündüz Iğdır’lı, Ziya Sözen ise Bingöl’lü, her iki genel başkan Iğdır’da iken, Bingöl Karlıova Spor Kulübü, Doğubayazıt Spor Kulübü ile maçları olduğundan Doğubayazıt’a geldi. Iğdır’ın öz evladı, değerli gazimiz Abbas Gündüz’de ev sahipliği yaparak hem Anadolu Güvenlik Koruyucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen’i ve he de Karlıova spor kulübünü yemeğe davet etti.  Iğdır Valisi Enver Ünlü de öğretmen evinde düzenlenen yemeğe davet edildi.  
          Vali Enver Ünlü’de davete icabet eder ve orada bir konuşma yaparak, “Iğdır Spor ile Karlıova Spor’u’da kardeş kulüp yapalım” der. Daha sonra Vali Ünlü yemekten ayrılıp başka programlara devam eder.
           Aynı gün Iğdır Spor’un resmi sayfasında bir yazı yayınlanarak, “Vali Enver Ünlü Karlıovaspor kafilesinin tüm masraflarını karşıladı.”  İfadesi kullanılmakta, yorumun da yerel basına bırakıldığı ifade edilmiştir.
          Bunun üzerine aradığımız Vali Enever Ünlü şöyle dedi:  “Iğdır Spor’a en çok ilgi alaka gösteren vali olarak benim. Öğretmen evine ev sahibi olarak beni davet eden Abbas Gündüz beydir. Yani bende davetliydim. Karlıova takımı ile Iğdır Spor’u kardeş takım yapalım teklifi bile yaptım. Bunun dışında Karlıova takımının tüm masraflarını karşıladı sözü doğru değildir.

           15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz’de konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen benim çok kıymetli çalışma arkadaşımdır. Hemşerileri Doğubayazıt’a futbol karşılaşması yapmaya geldiler. Ben de ev sahipliği yaparak nezaket gösterip ağırladım. Hatta faturası bile bizim Iğdır’da faaliyet gösteren şirketimizin adına kesildi. Davetimizi kırmayıp iştirak eden Sayin Valimizi zan altında bırakmak hoş olmamıştır. Söz veriyorum seçim yoğunluğumuz geçsin, Cumhur ittifakımız kazansın bir gün özellikle gelecek ve Iğdır Spor ile bir yemek etrafında buluşacağız ” dedi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.