VALİ ENVER ÜNLÜ’NÜN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Tarih : 2019-03-14 / Kategori : Genel Haber

VALİ ENVER ÜNLÜ’NÜN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

           En değerli varlık olan insanı layık olduğu değere uygun ve mutlu seviyede yaşatmak için verilecek en temel hizmetlerin başında şüphesiz sağlık hizmetleri gelmektedir. 
         Sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereği olarak belirlenmiştir. Her alanda müreffeh, çağdaş ve güçlü bir devlet olabilmenin ön koşullarından biri de sağlıklı bireylere sahip olmaktır. 
 

          Ülkemizde son yıllarda sağlık alanında yapılan reformlar, sağlık güvencesinin toplumun her kesimini kapsayacak şekilde yaygınlaştırılması ve modern sağlık tesislerinin inşa edilmesi ile vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetlerinde öncesiyle mukayese edilmeyecek kadar olumlu gelişmeler kaydedilmiştir. 
Bu olumlu gelişmelerde insan sağlığının korunması ve hastaların sağlığına kavuşması için gecesini gündüzüne katarak mesai sarf eden sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri gayretin önemi de büyüktür.
         Bu duygu ve düşüncelerle; “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözleriyle Atatürk'ün sevgi, güven ve takdirini kazanmış kutsal, saygın ve onurlu bir mesleği icra eden tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, bu uğurda hayatını kaybeden çalışanlarımıza da bugün vesilesiyle bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. 
Enver ÜNLÜ
      Vali

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası